Antena Meniu Search
x

Concert caritabil cu finalistii X Factor

Concurentii celei de-a doua editii a show-ului X-Factor s-au alaturat fundatiei "Mereu aproape" si au sustinut un un concert caritabil intr-un mall din Bucuresti.

Vezi și

Tudor Turcu, Andrei Leonte, Natalia Salagean, Ioana Anuta si Dragos Udila au urcat pe scena cu scopul de a aduce un zambet pe buzele copiilor bolnavi de cancer. Gazdele evenimentului au fost Razvan si Dani, iar printre invitati s-au numarat Delia Matache si Cheloo, mentorii concurentilor. “Ti-amintesti ca esti om de fiecare data cand faci chestia asta si trebuie sa iti amintesti constant si sa o faci cat mai des pentru ca sunt oameni pentru care conteaza enorm lucrul asta”, a spus Delia.

“Sa daruiesti inseamna sa pierzi, deci faceti cat mai multe cadouri si o sa aveti bani in buzunar”, a afirmat si Cheloo.

Sute de oameni au raspuns initiativei. Dupa concert, a urmat o sesiune de poze si autografe. Pentru numai 10 lei, bani care vor merge catre campania "Vreau sa ajut", cei prezenti au putut cumpara tricouri personalizate sau sepci.

“Speram sa strangem fonduri suficiente, astfel incat niste copii sau niste oameni care au nevoie sa beneficieze si sincer mi-ar placea sa fac chestia asta lunar”, a explicat Dragos Udila.

Si dumneavoastra puteti sa-i ajutati pe copiii bolnavi de cancer, trimitand un SMS la numarul 848.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Concert caritabil cu finalistii X Factor