Antena Meniu Search
x

Concertele lunii iunie în România. Laura Pergolizzi vine pentru a treia oară în ţară (Video)

După o lungă aşteptare, în sfârşit a venit sezonul distracţiilor până la răsărit! Festivaluri de muzică, concerte ce ne vor aduce mari artişti pe scenele din toată ţara şi o mulţime de evenimente care nu ne vor lăsa să stăm acasă ne aşteaptă în această vară.

de Redactia Observator

la 05.06.2019, 10:10

Vezi și

După o lungă aşteptare, în sfârşit a venit sezonul distracţiilor până la răsărit! Festivaluri de muzică, concerte ce ne vor aduce mari artişti pe scenele din toată ţara şi o mulţime de evenimente care nu ne vor lăsa să stăm acasă ne aşteaptă în această vară. Doar luna aceasta, vom avea prilejul să îi ascultăm LIVE pe cântăreaţa LP, Tom Jones, trupa Garbage, dar şi mulţi îndrăgiţi artişti români. Unde şi când? 

Lista concertelor lunii iunie în România este deschisă de B.U.G. Mafia. Binecunoscuta trupă va prezenta a doua ediţie "Românie, fă gălăgie!", la Arenele Romane, în Capitală, în această sâmbătă. Pe aceeaşi scenă vor urca El Nino, Killa Fonic, Nane şi alţii. Câteva zile mai târziu, pe 24 iunie cântăreaţa LP va face show tot aici.

După ce a cucerit lumea întreagă cu piesa "Lost On You", Laura Pergolizzi - pe numele său real - revine pentru a treia oară la noi în ţară în turneul de promovare a celui de-al cincilea album, intitulat "Heart to Mouth".

Nici iubitorii rock-ului nu sunt neglijaţi. Trupa Disturbed va cocerta pentru prima oară la Bucureşti, pe 27 iunie, tot la Arenele Romane. Trupa formată la sfârşitul anilor 1990 este una dintre cele mai apreciate formaţii ale acestui gen muzical. Un alt artist aşteptat să urce din nou pe scenă la noi este îndrăgitul Tom Jones.

Britanicul vine pentru a cincea oară pe meleaguri româneşti, în data de 26 iunie, la Cluj-Napoca. Acolo unde va face, fără îndoială, un show pe cinste cu piese ca "Sex Bomb", "Kiss", "It's Not Unusual", dar şi melodii din albumele recente.

Alte trupe, cum ar fi Garbage, Cannibal Corpse dar şi o mulţime de alte evevnimente organizate aproape weekend de weekend ne aşteaptă în prima lună de vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Concertele lunii iunie în România. Laura Pergolizzi vine pentru a treia oară în ţară (Video)