Antena Meniu Search
x

Contul de Facebook al Paulei Seling a fost spart de hackeri. Dezvăluirea a fost făcută chiar de artistă

Într-un mesaj postat pe Instagram, Paula Seling şi-a anunţat fanii că nu poate accesa fanpage-ul. Artista spune că a cerut ajutor specializat şi speră să se rezolve cât mai repede problema.

de Redactia Observator

la 18.07.2019, 15:34

Vezi și

Într-un mesaj postat pe Instagram, Paula Seling şi-a anunţat fanii că nu poate accesa fanpage-ul. Artista spune că a cerut ajutor specializat şi speră să se rezolve cât mai repede problema.

Paula Seling este artista cu activitati personale si profesionale foarte atent organizate. Aici, intra si partea de online, unde este foarte activa si, mereu, in contact cu fanii ei.

Insa, in ultimele zile, aceasta se confrunta cu o problema, des intalnita, in mediul virtual, aceea ca a cazut victima unui atac cibernetic.

Astfel ca, fanpage-ul i-a fost furata si luat orice drept de a o mai utiliza. Mai mult de atat, Paula este, pe drept, suparata, pentru ca apar, constant, postari indecente, iar fanii au si inceput sa o intrebe despre ce este vorba.

Pentru ca toti cei care ii sunt alaturi sa fie informati ca este vorba de un atac virtual, Paula Seling a facut un apel public catre acestia.

"Dragi prieteni, din păcate azi, 18.07.2019, pagina mea de Facebook a fost sparta și preluata de niște indivizi ce postează în numele meu tot felul de lucruri oribile. Fiind victima acestui atac menit sa ma discrediteze va rog sa nu luați în considerare postările făcute pana când reușesc sa recuperez pagina. Îmi pare rău că s-a întâmplat asa ceva. Sper sa se rezolve repede. Va mulțumesc pentru înțelegere", a scris Paula Seling pe contul ei privat de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Contul de Facebook al Paulei Seling a fost spart de hackeri. Dezvăluirea a fost făcută chiar de artistă