Antena Meniu Search
x

Video Cosmina Adam, de la muzică populară la televiziune. Frumoasa asistentă de la Acces Direct doreşte să lanseze un album

Cosmina Adam este artistă, dar şi colega noastră de trust. Este asistentă tv în emisiunea Mirelei Vaida, Acces Direct. Şi este îndrăgostită de meseria asta. Ba mai mult, ea a spus în cadrul emisiunii că a plâns de emoție și de fericire atunci când i s-a oferit șansa. Dar la fel de îndrăgostită este şi de muzică. Cosmina a fost solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului şi este la bază violonistă.

de Redactia Observator

la 26.03.2021, 13:59

Vezi și
  • Cosmina Adam, asistenta de la Acces Direct, a povestit despre pasiunea ei principală- muzica populară

Cosmina îşi cântă iubirea, practic, după cum a spus chiar ea.  De când era mică participa la emisiunile de folclor. Şi-a dat seama că are o înclinaţie spre această pasiune începând cu vârsta de 12 ani. Vrea să ducă mai departe tradiţia. 

Cosmina Adam: La Vocea Populară, la Iaşi, am mers până în semifinală dacă nu mă înşel. Aveam 12 ani. În paralel mergeam şi la festivaluri de muzică uşoară, dar la îndemnul părinţilor am mers pe nişa aceasta. Vreau să obişnuiesc lumea să mă vadă mai des în costum popular. 

De la muzica populară, la Acces Direct

Chiar dacă este ocupată cu emisiunea Acces Direct, întotdeauna încearcă să îşi găsească timp pentru pasiunea ei - muzica populară. 

Pe acelaşi subiect

Cosmina Adam: Chiar dacă nu am timp, îmi fac timp, pentru că îmi place foarte mult. Mi-a intrat în sânge. Este un microb. Când faci ceea ce îţi place, nu ai cum să dai înapoi. Chiar am un proiect cu Mirela Vaida, colega mea. Trebuie să îi facem un videoclip. Aşteptăm să vină vremea bună. 

În ceea ce priveşte apariţia ca asistentă în cadrul emisiunii, ea spune că nu a fost deloc uşor să fie cea aleasă. 

Cosmina Adam: M-am trezit într-o zi cu un telefon. Eu am mai mers la Acces Direct înaine de a fi asistentă şi am cântat. Au spus să vin să dau o probă. A fost bătălie. Am fost cinci fete pe acelaşi loc. 

Chiar dacă a fost o perioadă dificilă, având în vedere contextul dat de pandemia de coronavirus, Cosmina a rămas optimistă şi plină de energie. De Paşte va sta în sânul familiei şi se va bucura de locurile dragi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Cosmina Adam, de la muzică populară la televiziune. Frumoasa asistentă de la Acces Direct doreşte să lanseze un album