Antena Meniu Search
x

Video Ce costume au ales de Halloween vedetele de la Hollywood: Emily Ratajkowski, apariție electrizantă

Halloween-ul starurilor a fost şi anul acesta unul extravagant şi spectaculos. Nume celebre de la Hollywood s-au transformat în personaje care mai de care mai înspăimântătoare sau mai provocatoare. Madonna, Hailey Biber sau surorile Kardashian au fost doar câteva dintre cele care au sărbătorit în stil mare şi au împărtăşit imagini uluitoare cu fanii de pe reţelele sociale.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 31.10.2022, 23:09

Vezi și

Kim a ales personajul Mystique din filmele X-Men pentru acest an, cu un look albastru din cap până în picioare. Sora mai mică, Kylie, s-a transformat în mireasa lui Frankenstein, cu un costum personalizat de Jean Paul Gaultier, în timp ce Kylie a optat pentru un personaj mai rezervat: caracterul animat Jessie, din seria Toy Story.

Modelul Emily Ratajkowski a profitat de moment ca să îşi arate, din nou, silueta de invidiat, într-un costum negru, la care a asortat o pălărie de cowboy. La fel a făcut şi soţia lui Justin Bieber, Hailey, care a purtat un costum creat din trandafiri. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Madonna a dus întreaga costumaţie la rang de artă, cu un machiaj de zombi plin de detalii, la fel ca rapperul Diddy, transformat în celebrul Joker. Robert Downey Jr. a fost şi mai îndrăzneţ. Actorul i-a lăsat pe cei doi copii ai săi să îl radă pe cap. Şi nu doar pentru a sărbători, ci pentru viitorul său rol din serialul The Sympathizer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Ce costume au ales de Halloween vedetele de la Hollywood: Emily Ratajkowski, apariție electrizantă