Antena Meniu Search
x

Creații spectaculoase la Săptămâna Modei de la Paris. Rochiile anilor '20 au strălucit pe podium

Săptămâna Modei de la Paris continuă la fel de incitant cum a început. Elie Saab şi Jean Paul Gaultier sunt doar două dintre numele care dau tonul tendinţe.

Vezi și

Săptămâna Modei de la Paris continuă la fel de incitant cum a început. Elie Saab şi Jean Paul Gaultier sunt doar două dintre numele sonore care dau tonul tendinţelor în modă, pentru vara şi primăvara anului 2018.

Elie Saab este recunoscută pentru înclinaţia ei spre eleganţă, feminitate şi strălucire. Rochiile vaporoase aduc un omagiu anilor 20. Penele voluminoase, franjurile lungi dar şi fundele impresionante, completează perfect ţinutele semi-transparente din voal, croite cu fire strălucitoare şi aplicaţii impresionante. Din punct de vedere cromatic, rozul pal s-a îmbinat de minune cu accentele specifice anilor 20. Piesa de rezistenţă a colecţiei a fost însă pălăria clotch, croită manual.

Jean Paul Gaultier şi-a surprins publicul cu ţinute extravagante, care redefinesc parcă spectaculossul. Combinaţiile de alb-negru dar şi design-ul excentric al ţinutelor aduc în prim-plan viziunea non-comformistă a designerului francez. Franjurile, tăieturile dar şi accesoriile ieşite din comun, îl transformă pe Jean Paul Gaultier într-un maestru al artei. Impresionantă este şi coafura modelelor, care completează perfect ţinutele noii colecţii. Prezentarea aduce un oamgiu veteranului Pierre Cardin, care a urmărit colecţia ce-i poartă numele, chiar din primele rânduri.

Elemntele florale şi culorile vesele au dominat noua colecţie semnată Valentino. Pe acorduri de muzică clasică, modelele au defilat pline de graţie, în ţinute simple, dar accesorizate cu elemente spectaculoase. Pălăriile de supradimensionate dar şi fundele din talie au cucerit privirile doamnelor. Nici elementele sclipitoare nu au lipsit din colecţia de lux a casei de modă Valentino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri Mondene » Creații spectaculoase la Săptămâna Modei de la Paris. Rochiile anilor '20 au strălucit pe podium