Antena Meniu Search
x

Creatoarea Silvia Terziu vrea sa-i cucereasca pe romani cu stil si eleganta

Dupa ce a cucerit Parisul cu creatiile sale vestimentare si a imbracat multe vedete din strainatate, Silvia Terziu vrea acum sa-i cucereasca cu stil si eleganta si pe romani

Vezi și

Dupa ce si-a deschis un atelier de creatie la Paris, Silvia Terziu se pregateste acum sa deschida inca unul, pe malurile Begai. “Vreau sa le ofer un aer parizian timisorenilor si in special, romanilor, in general”, a explicat creatoare.

Pentru asta a pregatit tinute rafinate, pentru femeia senzuala si provocatoare, care vrea sa iasa in evidenta. “Am utilizat foarte mult volanele, care-mi plac foarte mult. Si broderiile, care pot sa spun ca se gasesc in aproape fiecare rochie a mea”.

A ajuns pe culmile succesului pasind pe urmele unor designeri celebri, cum ar fi Stephane Rolland si Marc Jacobs. Cu ultimul a colaborat in urma cu doi ani. “A fost foarte frumos, a fost o experienta, bineinteles, de neuitat, tinand cont ca este un creator foarte mare si am avut ocazia sa vad toate echipa din spate”. A fost o experienta din care a invatat mult. Si a ajutat-o sa bifeze o premiera pentru moda romaneasca. “Am avut o creatie, care a fost expusa timp de un an la muzeul postei franceze. Si, dupa ce a fost un mare succes, au extins-o si pe al doilea an”, a povestit aceasta.

Designerul roman a imbracat multe vedete de peste hotare si chiar si din Romania. Acum, Silvia intentioneaza sa o imbrace pe Lady Gaga in perle. “Este o rochie facuta manual, este foarte grea, este foarte frumoasa si este plina de mandrie”.

Pana va accepta extravaganta cantareata oferta romancei, aceasta se pregateste intens pentru o parada de moda in premiera in moda romaneasca, pe 7 iunie, la Timisoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Creatoarea Silvia Terziu vrea sa-i cucereasca pe romani cu stil si eleganta