Antena Meniu Search
x

Cum a reușit AMI să devină cunoscută şi ce hituri i-au adus succesul (Video)

În spatele oricărei reuşite se ascunde o poveste. La fel se întâmplă şi în cazul lui AMI, invitată în platoul Observator. 

de Redactia Observator

la 06.05.2019, 14:26

Vezi și

În spatele oricărei reuşite se ascunde o poveste. La fel se întâmplă şi în cazul lui AMI, invitată în platoul Observator. 

Andreea Ioana Moldovan, sau, pe scurt, Ami. Melodia Laurei Stoica - "Un actor grăbit" i-a adus primul trofeu când abia reuşea să ţină microfonul, la trei ani. 27 de ani mai târziu, aceeaşi melodie, reinterpretată ce-i drept, îi aduce zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Dar Ami nu s-a făcut remarcată neaparat prin cover-uri. Ci prin cântecele pe care şi le compune singură. Iar hitul "Trumpet Lights", in 2012, e doar un exemplu. 

A răsunat peste tot. Si la radio, şi la televizor. Iar colaborările n-au întârziat să apară. Poate cea mai cunoscută dinrte ele este cea cu Grasu XXL, alături de care a cântat hitul "Deja vu".

Toate astea n-ar fi fost posibile însă fără sacrificii. N-avea nici vârsta majoratului când a plecat din Baia Mare să îşi îndeplinească visul. S-a mutat în Capitală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ami provine dintr-o familie de artişti. Fratele ei cântă în Filarmonica din Sibiu. Sigur, pe lângă talentul nativ, e vorba totuşi şi de pregătire. Multă. Artista a terminat Conservatorul. Dar prima lecţie de muzică a primit o de la mama şi bunica.

Colaborarea cu DJ Project "4 camere" i-a adus până acum peste 9 milioane de vizualizări în nici două luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Cum a reușit AMI să devină cunoscută şi ce hituri i-au adus succesul (Video)