Antena Meniu Search
x

Video Cum să fim în cea mai bună formă la plajă. Sfaturi de la Carmen Brumă pentru o siluetă de invidiat

Ştiaţi că un adult încearcă peste o sută de diete într-o viaţă? Semn că mai bine apelăm la specialişti, atunci când vine vorba despre transformări corporale eficiente. Carmen Brumă explică doamnelor şi domnişoarelor cum îşi pot pregăti corpul pentru costumul de baie.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 14:50

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Carmen este cunoscută ca o promotoare a unui stil de viaţă sănătos. Vedeta a conceput un program de slăbire şi remodelare corporală adresat tuturor celor care vor să obţină o îmbunătăţire considerabilă a formei fizice în doar o lună de zile înainte de concediu, vacanţă, luna de miere sau orice alt eveniment important. Este o soluţie simplă şi eficientă pentru persoanele foarte ocupate care nu au timp să meargă la sală dar îşi doresc să slăbească într-un mod sănătos şi să introducă mişcarea în rutina zilnică. 20 de minute în confortul propriei case şi o dietă cu alimente pe care să le gaseşti la orice supermarket reprezintă soluţii viabile pentru oricine. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Cum să fim în cea mai bună formă la plajă. Sfaturi de la Carmen Brumă pentru o siluetă de invidiat