Antena Meniu Search
x

Video Cum s-au costumat vedetele de Halloween: Madonna, o alegere "neinspirată". Petrecerile s-au ţinut lanţ în întreaga lume

Cea mai înspăimântătoare noapte a anului, cea de Halloween, a fost sărbătorită cu petreceri tematice şi parade în toată lumea. Copii şi adulţi au îmbrăcat costume înfricoşătoare pentru a intra cât mai bine în spiritul sărbătorii. Măştile şi salopetele personajelor din serialul sud-coreean "Squid Game" au fost, anul acesta, la mare căutare.

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 20:19

Vezi și

Salopeta roşie şi masca neagră, pictată cu forme geometrice, uniforma soldaţilor din seria fenomen "Squid Game", a fost costumul preferat al acestui Halloween. În Tokyo şi în Hong Kong, au fost vedetele petrecerilor de anul acesta.

În Sydney, autorităţile au adus chiar şi o păpuşă luată parcă direct de pe platourile de filmare ale dramei sud-coreene. În serial, ochii uriaşei păpuşi au senzori de mişcare iar cei care se mişcă după ce se opreşte din vorbit sunt eliminaţi. În realitate, statueta animată a întreţinut atmosfera de pe chei şi, tot weekendul, a fost principala atracţie pentru localnici şi turişti.

În Beijing, o ceainărie şi-a provocat clienţii să treacă o altă probă din film. Şi să sculpteze o formă dată într-o acadea. "A fost uşor. Nu m-am chinuit prea tare. A ajutat şi faptul că, spre deosebire de film, nu mă ameninţa nimeni cu arma", povesteşte un petrecăreţ.

Cum s-au costumat vedetele de Halloween

La Hollywood, Prince Jackson a găzduit o noapte Thriller, în amintirea tatălui său. Dar atmosfera de petrecere s-a regăsit în casa tuturor vedetelor. Katy Perry şi Orlando Bloom nu au uitat de pandemie nici de Halloween. Iar Kendall Jenner a readus în atenţia publicului un personaj uitat - femeia marţiană din "Mars Attack". Hailey Bieber, soţia lui Justin Bieber, a ales să o întruchipeze pe Britney Spears şi a îmbrăcat mai multe ţinute ale artistei din perioada ei de glorie. Asta în timp ce John Legend, Chrissy Teigen şi copiii lor au mers pe varianta clasică şi s-au deghizat în îndrăgita familie Addams. Una dintre cele mai criticate costumaţii de Halloween este, anul acesta, cea a Madonnei. Vedeta a apărut într-un pictorial sumbru care recrează moartea lui Marylin Monroe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Cum s-au costumat vedetele de Halloween: Madonna, o alegere "neinspirată". Petrecerile s-au ţinut lanţ în întreaga lume