Antena Meniu Search
x

Video Dan Helciug a filmat cel mai recent videoclip într-un loc unic în Europa

Dan Helciug a lansat o nouă piesă, al cărei clip este filmat într-un loc unic în Europa. Este vorba despre Muzeul Câmpiei Boianului, o aşezare veche de mii de ani, din Olt. Prin acest videoclip, Dan ne invită să ne reîntoarcem la origini.

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 00:58

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Noul proiect este o producţie de familie. Cei mai dragi oameni din viaţa artistului au contribuit la el. Artistul a gândit noua piesă ca pe un poem cu multe semnificaţii pentru societatea de astăzi.  De versuri s-a ocupat în totalitate chiar el, cum face de obicei. 

Dan: Fiul meu, care a împlinit de curând 14 ani a editat acest clip. El imi montează clipurile, soţia mea a regizat, eu am venit cu scenariile. Am găsit nişte locuri superbe, în Drăgăneşti, judeţul Olt, un muzeu milenar pe cre as vrea să il punem pe hartă acum, că tot vorbim despre asta. În Drăgăneşti, Olt este inima civilizaţiei Gumelniţa, care are vreo cateva mii de ani. Trebuie promovate astfel de lucruri. (...) Fiul meu m-a moştenit în direcţia scrisului, are o imaginaţie foarte mare şi mă ajută din punct de vedere conceptual, îmi dă nişte idei şi înţelege mult mai bine decât credeam eu că ar trebui să înţeleagă la vârsta lui. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Dan Helciug a filmat cel mai recent videoclip într-un loc unic în Europa