Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dana Rogoz este însărcinată a doua oară. Actriţa va avea o fetiţă

Deşi visa să devină stewardesă, Dana Rogoz a rămas cu picioarele pe scenă. Căci a descoperit actoria la doar patru ani. Sau actoria a descoperit-o, mai degrabă, pe ea.

de Redactia Observator

la 23.12.2019 , 13:23

Deşi visa să devină stewardesă, Dana Rogoz a rămas cu picioarele pe scenă. Căci a descoperit actoria la doar patru ani. Sau actoria a descoperit-o, mai degrabă, pe ea.

La o vârstă la care alţi copii nu se pot descurca o clipă fără părinţi, ea mergea deja în turnee.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Iar faptul că a crescut printre adulţi, a maturizat-o de timpuriu. La 9 ani, Dana Rogoz câştiga deja propriul salariu. Iar de atunci joacă şi tot joacă.

"Mo", cel mai recent film în care apare este regizat chiar de soţul ei, Radu Dragomir. O dramă despre abuzurile din mediul universitar.

Când nu este plecată să promoveze filmele în care joacă, Dana Rogoz tot pleacă. Dar cu familia. Împreună cu soţul- alături de care trăieşte o poveste de iubire de 14 ani- şi cu fiul lor, Vlad, colindă lumea în lung şi în lat. Iar aventurile le împărtăşeşte cu fanii, pe vlogul ei.

De la anul vor fi "brambura prin lume" în patru. Căci Dana Rogoz le-a dat fanilor marea veste: aşteaptă al doilea copil. Vlad va avea, curând, o surioară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Dana Rogoz este însărcinată a doua oară. Actriţa va avea o fetiţă