Antena Meniu Search
x

Video Dana Sota împărtăşeşte secretul tinereţii. Trucurile care ne pot ajuta să ne menţinem tineri chiar şi la o vârstă înaintată

După pragul de 40 de ani femeile trăiesc o a doua adolescenţă. Mai matură, mai înţeleaptă. O spun oamenii de ştiinţă, asta dacă aveaţi dubii că frumuseţea nu se poate păstra indiferent de vârstă. Şi nu ne referim aici doar la cea fizică.

de Redactia Observator

la 27.11.2021, 08:36

Vezi și

O poate confirma Dana Sota, expert în beauty de peste două decenii. Ea însăşi e un exemplu că frumuseţea se învaţă şi că poţi arăta şi la 58 de ani impecabil. Dana Sota ne-a trecut astăzi pragul, să vorbim despre cât de importantă este preocuparea pentru noi înşine, indiferent de vârstă. 

Citește și: Ce este uleiul squalane și ce beneficii are pentru ten și păr

Dana a vorbit în platoul Observator despre micile trucuri care ne pot menţine tineri. De la stitul alimentar bine construit, la hidratare şi până la sport, toate elementele sunt importante pentru a ne menţine cât mai bine.

Urmăriţi materialul video de mai sus pentru a afla câteva sfaturi şi secrete despre cum ne putem menţine tineri, chiar şi la o vârstă înaintată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Dana Sota împărtăşeşte secretul tinereţii. Trucurile care ne pot ajuta să ne menţinem tineri chiar şi la o vârstă înaintată