Antena Meniu Search
x

Dani Otil se va plimba cu o motocicleta facuta special pentru el

Un vis e gata sa devina realitate pentru Dani Otil. Pana la sfarsitul lunii, o sa conduca o motocicleta facuta pe gusturile lui, pana in cel mai mic detaliu. A petrecut ore bune intr-un atelier, ca sa-i explice unui specialist cum trebuie sa arate bijuteria pe doua roti.

Vezi și

Orice motociclist are motorul sau ideal. Unul care nu poate fi cumparat din magazine. Trebuie construit piesa cu piesa. Pentru Dani Otil, importanta a fost pozitia pe viitoarea motocicleta.

Cand Dani a pasit in atelierul din Alba Iulia unde visul i se transforma in realitate, mecanicii puneau cap la cap componentele de baza ale motorului. El a venit pentru ultimele retusuri: „M-a intrebat precum croitorul daca mi-e prea lunga, daca e prea scurta, daca ma strange pe undeva. Pana aici e totul perfect, e exact masura mea. Doamne ajuta, in mai putin de o luna mi-a promis ca e gata si pot sa o aduc in Bucuresti”.

Ca sa fie o surpriza impartasita cu toata lumea, rezultatul va fi prezentat, in direct, la emisiunea „Neata cu Razvan si Dani”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Dani Otil se va plimba cu o motocicleta facuta special pentru el