Antena Meniu Search
x

Daniel Osmanovici aleargă cu fiica sa la maratonul Internațional de la Cluj: "Ea oricum mă aleargă mereu în jurul blocului"

Îndrăgitul prezentator al Observatorului de la Antena1 va concura, pentru prima oară, la un maraton împreună cu fiica sa, motiv de fericire pentru întreaga familie Osmanovici

 Îndrăgitul prezentator al Observatorului de la Antena1 va concura, pentru prima oară, la un maraton împreună cu fiica sa, motiv de fericire pentru întreaga familie Osmanovici

- Ai deja experienţa la maratoane, însă în weekend ai parte de o premieră: vei alerga împreună cu fetiţa ta. Despre ce este vorba?
Am avut o discuţie cu ea şi i-am propus să mă însoţească la o alergare lungă, mai exact 21 de kilometri, un semimaraton. Ocazia: martonul intenational de la Cluj. Anul trecut a fost prezenta şi ea şi a fost pe margine, un susţinător acerb, anul ăsta vrea să ia medalia.
- A fost încântată când i-ai spus?
A fost extaziata, deşi cred că nu a înţeles foarte bine că va trebui să stea cam 2 ore în cărucior, mai mult, se anunţă şi ploaie şi asta înseamnă că nu vor fi mulţi pe margine să o bage în seama aşa cum îi face bine oricărui alergător. Oricum, abia aşteaptă!

- Ce presupune cursa aceasta şi care e scopul ei?
După multă vreme este o cursă pe care o alerg doar pentru familia mea, pentru fata mea, nu am de această dată un scop precis, dedicat. Oricum, îmi place să cred că am obişnuit oamenii cu aceste maratoane. Alerg cu fata mea într-un cărucior special de alergare pentru a da un exemplu, pentru a le arăta și altor părinţi că pot avea copiii alături de ei când practica sport.

- Aţi apucat să vă antrenaţi? E o fire sportivă micuţa ta?
Am încercat puţin prin parc, doar că a decurs destul de greu, pentru că oamenii sunt foarte surprinşi când văd o aşa imagine şi se dau greu la o parte; era să facem câteva accidente. Din fericire, îi place sportul, mă rog, să meargă cu bicicletă, trotineta şi să alerge :))
- Ce alte activităţi faceţi împreună, ca tata şi fiica?
Mă scoate la alergat pe lângă bloc. Mă aleargă cu trotineta şi mă scoate la plimbare, de fiecare dată una lungă
- Ce alte sporturi prefera fetiţa ta?
Dincolo de bicicleta şi alergare, merge la dansuri şi la înot. mă rog la înot suntem în pauză, dar cu dansurile se pare că e treabă serioasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Daniel Osmanovici aleargă cu fiica sa la maratonul Internațional de la Cluj: "Ea oricum mă aleargă mereu în jurul blocului"