Antena Meniu Search
x

Daniel Osmanovici explică rolul tatălui în viața copilului!

Îndrăgitul prezentator al știrilor de la Antena 1 continuă să ofere sfaturi, păreri, informații utile tuturor taților care vor să participe activ la creșterea și educarea celor mici

Îndrăgitul prezentator al știrilor de la Antena 1 continuă să ofere sfaturi, păreri, informații utile tuturor taților care vor să participe activ la creșterea și educarea celor mici. 

Blogul lui Daniel, www.tataincepator.ro, este unul dintre cele mai apreciate atât de către viitorii părinți, cât și de cei care se confruntă cu problem atunci când vine vorba despre relația părinte-copil.

„După cum se vede e un link (mai jos, la baza articolului) spre un articol de pe The Economist și „a father’s place” este exact ce încerc eu aci să demonstrez cu acest blog …adică care este rolul tatălui în viața copilului. De fapt nu să demonstrez că are un rol important, pentru că bunul simț deja afirmă acest lucru, ci mai degrabă că pozițiile celor doi „jucători” sunt aproape egale.

Lumea în care mă învârt îmi spune că poziția tatălui este una fără forță, adică sfaturile, atitudinea, comportamentul, cam tot ce ține de creșterea copilului este pusă sub semnul întrebării când vine vorba să alegi între experineța unei mame și a unui tată. În cazul meu nu este așa evident pentru că poziția mea publică îmi oferă un avantaj, dar alți tați nu sunt la fel de „norocoși”. Zic asta pentru că de cele mai multe ori varianta oferită de un tată este tratată ori cu „ce știe el”, ori cu „are dreptate dar fac cum știu eu”.

Vezi continuarea pe www.tataincepator.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Daniel Osmanovici explică rolul tatălui în viața copilului!