De ziua ei, Kim Kardashian a închiriat un avion privat şi a plecat pe o insulă exotică

De Redactia Observator.
Publicat: 28.10.2020, 16:57.
Actualizat: 28.10.2020, 17:04

Kim Kardashian a petrecut de ziua ei ca şi când nici virusul nici pandemia n-ar exista. A închiriat un avion privat Boeing 777 care a dus-o direct pe o insulă exotică.

Şi rochia dar şi atitudinea au fost la fel de. strălucitoare. Iar Kim Kardashian a petrecut de ziua ei ca şi când nici virusul nici pandemia n-ar exista. A închiriat un avion privat Boeing 777 care a dus-o direct pe o insulă exotică. Iar pe plaja privată din Tahiti, vedeta a petrecut cei 40 de ani împreună cu 40 de prieteni cărora le-a plătit totul.

Postările din paradisul exotic nu au făcut însă decât să îi enervezi pe fani. Vedeta a a fost acuzată că ignoră criza sanitară şi că sfidează regulile de igienă. Mai ales după ce s-a pozat fără mască în compania prietenilor.

Kim i-a asigurat însă pe fani că, înainte de a veni pe insulă, toţi prietenii ei s-au izolat 2 săptămâni şi s-au testat. În ciuda comentariilor acide, Kim pare să se fi distrat de minune. Pe lângă petrecerile nocturne, vedeta s-a plimbat cu caiacul, a făcut scufundări, a înotat cu balene şi a mers cu bicicleta.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.