Antena Meniu Search
x

Delia a LANSAT videoclip NOU! Piesa, scrisă chiar de ea, te va impresiona până la lacrimi: “A fost scrisă într-un moment sensibil” (VIDEO)

Delia a lansat un videoclip la piesa scrisă chiar de ea, “Cine m-a facut om mare”.

Delia a lansat un videoclip la piesa scrisă chiar de ea, “Cine m-a facut om mare”.

Solista a mărturisit că piesa e una încărcată de multe emoţii, iar atunci când a scris-o a avut lacrimi în ochi.

“Cine m-a făcut om mare este o piesă scrisă într-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetiţa care îşi dorea să fie om mare. Ea creşte…şi îşi dă seama că partea cea mai frumoasă a vieţii a trecut deja şi vrea înapoi la copilărie. Confortul copilăriei, căldura mamei, lipsa oricărei griji, entuziasmul tipic vârstei, inocenţa şi totodată curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiţi”, a mărturisit Delia.

“E un cântec trist, la care recunosc… mi-a dat o lacrimă când l-am scris. Cumva e un cântec de dragoste în care îţi doreşti ca persoană iubită din prezent să îţi suplinească nevoile şi cum de fapt nimeni nu poate să fie ca mama şi ca tata”, a mai completat vedeta.

Videoclipul piesei Delia, "Cine m-a făcut om mare”, prezintă o întâlnire dintre "Delia Mare” şi "Delia Mică”, interpretată de o fetiţă pe nume Catinca. Clipul este regizat de Vlad Feneşan, care a lucrat alături de Delia si la transpunerea în imagini a piesei “Doar pentru tine”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Delia a LANSAT videoclip NOU! Piesa, scrisă chiar de ea, te va impresiona până la lacrimi: “A fost scrisă într-un moment sensibil” (VIDEO)