Antena Meniu Search
x

Delia și invitații ei au susținut primele concerte de la relaxarea restricțiilor impuse din cauza coronavirusului

Distracţii vechi, obiceiuri noi. Delia a sărbătorit relaxarea restricţiilor cu trei concerte în aer liber. După mai mult de două luni de izolare, fanii s-au bucurat de muzică de la distanţă. La fiecare reprezentaţie, au putut participa câte 500 de oameni.

de Redactia Observator

la 08.06.2020, 23:35

Vezi și
  • Câte 500 de spectatori au asistat la cele trei concerte.
  • Delia a cântat alături de Grasu XXL, Macanache sau Nane.

Au fost trei seri de muzică şi distracţie în Capitală. Trei zile în care Delia şi invitaţii ei le-au amintit fanilor de vremurile bune şi fără griji de dinainte de restricţii. 

Doiniţa Oancea: Cât am aşteptat să ies din casă? Trei luni. Chiar am fost super, super cuminte. Am grijă unde ies şi cu cine ies, iar faptul că Delia este primul artist care a făcut un concert în aer liber ... felicitări pentru organizare. Simt că trăiesc, am vrut foarte tare să ajung la spectacol si uite-mă aici.

Nicoleta Nucă: De când nu am mai ieşit din casă? De când a început pandemia, două luni și ceva cred. Mă bucur de faptul că în sfarşit pot să ies, să respir aer curat, să ascult muzică bună şi să mă simt safe. 

Invitaţii Deliei, Nane, Grasu XXL și Macanache, au dezmorţit publicul şi spun că le-a fost dor de scenă. 

Macanache: Deci a fost excepțional. M-am simțit aşa ... eu oricum speram în vreo doi ani să urcăm pe scenă şi gandeşte-te că te trezeşti şi eşti pe scenă. Publicul a fost din ce în ce mai receptiv de la o zi la alta.

Nane: Pe când o piesa Nane si Macanache? Nu, nu, facem. De alaltăieri am zis că facem o sesiune. 

Delia: S-au încheiat cele trei seri. A fost senzaţional, plin de adrenalină, fix cum mă aşteptam, chiar mai mult decât mă aşteptam, pentru că nu ştiam exact care e vibe-ul şi care e mersul lucrurilor. Oamenii au fost extrem de energici, pe vibe şi înţelegători

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Delia și invitații ei au susținut primele concerte de la relaxarea restricțiilor impuse din cauza coronavirusului