Meniu
Search
x

Demi Moore, abuzată la 15 ani. Agresorul îi plătise mamei sale 500 de dolari

Demi Moore a vorbit, în premieră, despre cel mai traumatizant moment din copilăria ei. Actriţa a mărturisit că a fost violată în adolescenţă de către un bărbat care susţinea că ar fi plătit 500 de dolari mamei sale, ca să îi permită să facă asta.

De Redactia Observator la 24.09.2019, 16:55
Vezi și

Demi Moore a vorbit, în premieră, despre cel mai traumatizant moment din copilăria ei. Actriţa a mărturisit că a fost violată în adolescenţă de către un bărbat care susţinea că ar fi plătit 500 de dolari mamei sale, ca să îi permită să facă asta. Nu a fost însă singura problemă cu care s-a confruntat vedeta în copilărie. Mama ei - care era alcoolică - ar fi încercat de mai multe ori să se sinucidă.

Demi Moore avea doar 15 ani când a fost violată. Se întorsese acasă cu mama ei atunci când a găsit în apartament un bărbat în vârstă.

Au urmat momente de coşmar pe care nu le va uita vreodată. După ce a fost violată actriţa a aflat că agresorul îi plătise mamei sale 500 de dolari. Cel puţin asta i-a spus.

Reporter: Crezi că te-a vândut?

Demi Moore: În adâncul inimii mele, nu cred asta. Nu cred că a fost o tranzacţie directă. Dar, cu toate acestea, i-a permis să aibă acces la mine.

Demi Moore povesteşte felul în care mama ei obişnuia să o ia cu ea în baruri de noapte pentru a atrage atenţia bărbaţilor.

Mai mult decât atât, femeia avea probleme cu alcool şi încercase să se sinucidă pe vremea când Demi Moore avea doar 12 ani. Actriţa spune că a fost nevoită să îi scoată din gură pastile pe care voia să le înghită.

Demi Moore avea doar 16 ani când a plecat de acasă. Iar în scurt timp a devenit una din cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Cel mai cunoscut film al ei este thriller-ul romantic Ghost în care a jucat alături de Patrick Swayze.

În ciuda succesului din carieră, Demi Moore nu a avut parte de noroc în dragoste. A fost căsătorită de două ori. Prima oară cu Bruce Willis iar a doua oară cu Ashton Kutcher.

Mai mult decât atât, vedeta s-a luptat ani de zile cu dependenţa de droguri şi de alcool. Toate aceste evenimente sunt detaliate în noua ei carte, care va fi publicată săptămâna viitoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Demi Moore, abuzată la 15 ani. Agresorul îi plătise mamei sale 500 de dolari