Antena Meniu Search
x

Secretul părului lui Donald Trump, dezvăluit de o rafală de vânt. Președintele SUA, ținta ironiilor pe Internet (Video)

Adevărul despre podoaba capilară a lui Donald Trump, despre care acesta a susținut de fiecare dată că este naturală, a fost dezvăluit de o rafală de vânt.

Adevărul despre podoaba capilară a lui Donald Trump, despre care președintele american a susținut de fiecare dată că este naturală, a fost dezvăluit de o rafală de vânt.

Președintele SUA a fost filmat în timp ce urcă la bordul avionului său Air Force One, însă, la un moment dat, imaginile par desprinse dintr-un film de comedie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

În timp ce urcă scările aeronavei, o rafală de vânt îi ridică lui Trump părul de pe cap, dezvăluind ceea ce pare a fi o chelie. O bucată de păr este spulberată de vânt, iar imaginea rămasă este una dezolantă, Trump nu pare a avea prea mult păr pe partea din spate a capului.

Jurnalista Ashley Feinberg a postat pe Twitter filmulețul, comentariul ei fiind unul ironic.

“Adevăratul Donald Trump. Fiți atenți! Nu veți mai putea spune că nu l-ați văzut. La început am crezut că nu este posibil să fie adevărat, dar ... cred că este? Imaginați-vă cum ar arăta acele plete ude”, a scris Ashley Feinberg, potrivit The Sun.

Teama lui Donald Trump de a-și pierde părul este arhicunoscută. La ultimul control medical, medicul acestuia a anunțat că lui Trump, acum în vârstă de 71 de ani, i-a fost prescris un medicament anticalviție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Secretul părului lui Donald Trump, dezvăluit de o rafală de vânt. Președintele SUA, ținta ironiilor pe Internet (Video)