Antena Meniu Search
x

Familia Regală a Marii Britanii se pregăteşte pentru a doua nuntă în acest an

Prinţesa Eugenie , fiica cea mică a Ducelui de York, se va căsători cu iubitul ei, Jack Brooksbank. Nunta va avea loc în toamnă

Vezi și

Prinţesa Eugenie , fiica cea mică a Ducelui de York, se va căsători cu iubitul ei, Jack Brooksbank. Nunta va avea loc în toamnă, potrivit unui anunţ al Casei Regale.

Potrivit anunţului făcut de Palatul Buckingham, fiica prinţului Andrew, cel de-al treilea copil al Reginei Elisabeta a Doua, şi iubitul ei s-au logodit la începutul acestui an, în Nicaragua. Prinţesa de 27 de ani a primit un inel cu safir şi diamante, care ar costa 7.000 de lire sterline.

Eugenie şi Jack s-au cunoscut în 2010, într-o staţiune de schi elveţiană. Nunta lor va avea loc la capela Saint George de la Castelul Windsor. E acelaşi loc în care va fi oficiată şi cununia Prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle. 

Viitorul soţ al prinţesei are 31 de ani şi este fost barman. În prezent, deţine un club situat într-o zonă exclusivistă din Londra. Relaţia îndrăgostiţilor a trecut testul timpului deşi, în 2013, Eugenie s-a mutat la New York, unde a lucrat pentru o casă de licitaţii.

Timp de doi ani, cei doi au comunicat mai mult pe internet. 

Presa din Regat a făcut deja speculaţii şi cu privire la lista invitaţilor de la nunta regală. Printre prietenii cuplului, ce vor fi prezenţi la eveniment, se află cântăreaţa Ellie Goulding şi modelul Cara Delevigne. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Familia Regală a Marii Britanii se pregăteşte pentru a doua nuntă în acest an