Antena Meniu Search
x

Dragoş Săvulescu şi-a făcut debutul ca producător de filme

Dragoş Săvulescu calcă pe urmele lui Sergiu Nicolaescu. De curând, fostul acţionar dinamovist şi-a făcut debutul şi ca producător de filme.

Vezi și

 Dragoş Săvulescu calcă pe urmele lui Sergiu Nicolaescu. De curând, fostul acţionar dinamovist şi-a făcut debutul şi ca producător de filme. Şi nu vă gândiţi că a renunţat la actorie. În noua peliculă "Palatul Pionierilor", Dragoş are rolul unui escroc. Lansarea filmului în România a fost urmărită de zeci de vedete, printre care şi noul cuplu monden: Maria Marinescu şi Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

După ce anul trecut şi-a făcut debutul în lumea cinematografiei hollywoodiene, alături de actorul Kevin Costner , Dragoş a revenit în lumina refectoarelor cu un dublu rol: de actor şi producător de filme.

Noua peliculă, "Palatul Pionierilori", e o comedie atipică şi care reflectă viaţa tumultoasă şi experienţele sexuale ale unor tineri din România anilor '90. Parte din film e inspirat din viaţa lui Bobby Păunesc. În regia căruia a fost semnat şi filmul.

Pelicula a costat sub un milion de euro şi a fost lansată, mai întâi, în cadrul Festivalului Sundance, cel mai important eveniment dedicat cinema-ului independent de peste Ocean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Dragoş Săvulescu şi-a făcut debutul ca producător de filme