Antena Meniu Search
x

Ducesa de Cambridge, sportivă împătimită pe gheaţă. Kate şi prinţul William au fost adversari la un meci de hochei

Sportivă împătimită, Ducesa de Cambridge şi-a demonstrat talentul pe terenul de hochei, în a doua zi a turneului în Suedia şi Norvegia.

Vezi și

Sportivă împătimită, Ducesa de Cambridge şi-a demonstrat talentul pe terenul de hochei! În a doua zi a turneului în Suedia şi Norvegia, Kate şi soţul său, William, au participat la un meci amical de bandy. Un sport derivat din hochei, foarte popular în ţările nordice. Deşi a lovit ca la carte, mult mai corect decât soţul ei, Kate a înscris cu un punct mai puţin decât William. Norocul începătorului, ar spune gurile rele.

În echipe adverse, Kate şi William au dat startul celei de-a doua zi a turneului scandinav pe terenul de hochei. Însărcinată în şase luni, Ducesa în vârstă de 36 de ani s-a arătat la fel de competitivă ca întotdeauna. Fostă jucătoare de hochei, în facultate, a pierdut, totuşi, în faţa soţului la diferenţă de... un gol.

A doua zi a vizitei ducilor în Suedia a început cu o vizită la o şcoală din Stockholm. 

Kate şi William au participat la un meci de bandy, un sport local jucat în echipe de 11, şi s-au alăturat sportivilor numai la ora penaltyurilor. De pe margine, i-au încurajat însă pe sportivi pe tot timpul meciului, iar la pauză le-au împărţit băuturi calde ca să-şi recapete puterile. 

La sosirea în Suedia, Kate şi William au fost întâmpinaţi chiar de familia regală. Mâine, ducii de Cambridge vor pleca spre Oslo, unde ar trebui să rămână până joi. Este prima vizită a celor doi în ţările scandinave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Ducesa de Cambridge, sportivă împătimită pe gheaţă. Kate şi prinţul William au fost adversari la un meci de hochei