Antena Meniu Search
x

E oficial! ‘Nea Marin vine la Antena 1

Cunoscut drept coşmarul vedetelor din România, celebrul 'Nea Marin vine la Antena 1, unde va avea de îndeplinit cea mai grea misiune de până acum

Cunoscut drept coşmarul vedetelor din România, celebrul ‘Nea Marin vine la Antena 1, unde va avea de îndeplinit cea mai grea misiune de până acum

Vara aceasta, ‘Nea Marin va trebui să salveze de la faliment pensiunile care îi vor cere ajutorul. Va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele şi pentru a le rezolva şi, bineînţeles, în tot acest timp îi vor fi alături cele mai tari vedete din România. Mai autoritar, mai neiertător şi mai amuzant ca niciodată, ‘Nea Marin promite să scoată untul din vedete, pentru ca la final, o afacere de familie să îşi redeschidă porţile. Nea Marin nu vine singur, ci însoţit de o intreagă echipă de producţie, cu care de altfel a colaborat şi până acum.

“Vara asta va fi mai tare ca niciodată. Responsabilitatea pe care mi-o asum este una mare de tot, e în joc viitorul unor familii, afacerile lor, de asta trebuie ca totul să meargă strună, aşa că sper ca vedetele să fie pregătite, pentru că le aşteaptă vremuri grele. Pe de altă parte, şi răsplata muncii lor va fi una pe măsură! Vreau ca după fiecare săptămână, pensiunea respectivă sa poarte apoi amprenta lui ‘Nea Marin! Mă bucur foarte mult să pot lucra în continuare cu o echipă nemaipomenită, echipa mea de suflet, condusă de Mona Segall” a declarat ‘Nea Marin.

Toţi cei care vor să pornească în aventură alături de ‘Nea Marin şi vedetele lui şi să dea o nouă înfăţişare afacerilor lor sunt invitaţi să îşi înscrie pensiunile în cursa spre succes pe www.casting.a1.ro şi indiferent de zona ţării din care provin, acesta promite să le facă pensiunea vedetă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » E oficial! ‘Nea Marin vine la Antena 1