Antena Meniu Search
x

Imagini de la concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Naţională din Bucureşti

Arena Naţională a fost neîncăpătoare aseară. Peste 50 de mii de oameni au cântat în cor cu artistul preferat: Ed Sheeran. Pentru prima oară în Bucureşti, cântăreţul a fost extrem de impresionat de faptul că românii ştiu versurile tuturor melodiilor sale.

de Redactia Observator

la 04.07.2019, 21:02

Vezi și

Arena Naţională a fost neîncăpătoare aseară. Peste 50 de mii de oameni au cântat în cor cu artistul preferat: Ed Sheeran. Pentru prima oară în Bucureşti, cântăreţul a fost extrem de impresionat de faptul că românii ştiu versurile tuturor melodiilor sale. Cel mai apreciat moment a fost apariţia artistului în tricoul naţionalei României pe ritmurile hitului "Shape Of You.

Fanii prezenţi pe stadion au cântat în cor versurile tuturor melodiilor, chiar şi ale celor mai puţin cunoscute. Artistul a fost impresionat. 

Ed Sheeran, cel mai bine plătit artist solo, a venit pentru prima dată în România

Momentul culminant al serii a fost apariţia artisului în tricoul naţionalei şi cu steagul tricolor în mână.

Ploaia torenţială  care a căzut la finalul spectacolului nu i-a speriat pe fani. 

Una dintre fanele artistului spune că "e clar că e unul dintre cele mai bune concerte pe care le-am văzut aici şi e clar că omul ăsta face din nimic, ceva. Adică, adună oamenii şi...".

Şi fanii din străinătate au fost încântaţi de prestaţia artistului.

Aflat pentru prima oară în țara noastră, artistul britanic a anunţat că va mai petrece câteva zile în România. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Putem spune ca şi feedback al organizatorului turneului că este unul dintre cele mai frumoase concerte care au avut loc până acum. 

Potrivit revistei Forbes, cântăreţul e cel mai bine plătit muzician solo. A încasat 110 milioane de dolari într-un singur an. Pe scena de la Bucureşti, a dezvăluit că în următoarele două zile de vineri va lansa două piese noi, în colaborare cu alți artiști internaționali. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Imagini de la concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Naţională din Bucureşti