Antena Meniu Search
x

Ei sunt părinții actriței Meghan Markle. Sora vitregă a viitoarei soții a prințului Harry, bolnavă de scleroză multiplă, face declarații uimitoare (FOTO)

Prinţul Harry și-a anunțat astăzi logodna cu actriţa Meghan Markle, nunta urmând să aibă loc în primăvara anului viitor.

Prinţul Harry și-a anunțat astăzi logodna cu actriţa Meghan Markle, nunta urmând să aibă loc în primăvara anului viitor.

Părinții actriței din celebrul serial "Suits" au fost printre primii care au transmis felicitări cuplului regal. 

"Suntem foarte fericiți pentru Meghan și Harry. Fiica noastră a fost întotdeauna o persoană iubitoare și bună. Să o vedem acum alături de Harry, care are aceleași calități, ne face pe noi să fim niște părinți fericiți. Le dorim o viață fericită și suntem nerăbdători să vedem ce le rezervă viitorul", au precizat Thomas Markle și Doria Ragland într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

Cei doi au divorțat când Meghan avea șase ani. Meghan a crescut alături de tatăl ei, care mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Foto: Doria Ragland

Doria Ragland, mama lui Meghan, de origine africo-americană, este instructor de yoga și asistent social. Actrița americană a descris-o pe mama sa ca fiind "un spirit liber".

Foto: Doria Ragland, în adolescență

De cealaltă parte, Thomas Markle a fost un cunoscut director de imagine, el lucrând la seriale precum "Married with Children/Familia Bundy" și "General Hospital".

În 2011, el chiar a câștigat un premiu Emmy Daytime, pentru munca depusă la General Hospital.

Înainte de căsătoria cu Doria Ragland, Thomas Markle a mai fost căsătorit cu Roslyn, acum în vârstă de 72 de ani, în perioada 1968-1976. Samantha Grant (53 de ani) și Thomas Markle Jr. (51 de ani) sunt frații vitregi ai viitoarei soții a prințului Harry.

Samantha Grant a declarat că sora sa, de care ar fi avut grijă până la vârsta de 12 ani, s-a îndepărtat de ea după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă din 2008. 

Foto: Samantha Grant

"Nu am simțit separarea până în momentul în care am ajuns în scaunul cu rotile. Hollywood-ul a schimbat-o. Cred că ambiția ei este să devină o prințesă", a declarat aceasta, potrivit The Sun.

Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, este o actriţă americană născută în Los Angeles. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune ”Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul ”Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prinţul William - şi cei doi copii ai acestuia - prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Ei sunt părinții actriței Meghan Markle. Sora vitregă a viitoarei soții a prințului Harry, bolnavă de scleroză multiplă, face declarații uimitoare (FOTO)