Antena Meniu Search
x

Elena Udrea se pregăteşte să devină mamă! Copilul ar urma să vină pe lume în vară

Elena Udrea se pregăteşte să devină mamă! Ar fi deja însărcinată în patru luni şi ar urma să aducă pe lume primul ei copil în această vară.

Vezi și

Elena Udrea se pregăteşte să devină mamă! Ar fi deja însărcinată în patru luni şi ar urma să aducă pe lume primul ei copil în această vară. De un an şi jumătate, Elena Udrea trăieşte o poveste de dragoste cu un fost model.

Un singur cuvânt şi un zâmbet larg, a fost prima reacţie a Elenei Udrea, la gândul că ar putea deveni mamă la 44 de ani. În luna august, păstra total misterul. 

S-a dovedit a fi un plan. Potrivit unor surse, ar fi deja însărcinată în câteva luni. 

IOANA MANDACHE, jurnalist:

A trecut de 4 luni, banuiesc ca stie, dar probabil nu o sa vrea să spuna daca e baiat sau fetita.

Încă n-ar fi aflat dacă va fi mamă de băiat sau fată. Surse susţin că face controale periodic - ultimul, chiar astăzi. Elena Udrea ar fi rămas însărcinată după mai multe tratamente. 

IOANA MANDACHE, jurnalist:

E un vis de al ei care s-a împlinit, am înţeles că e fertilizare în vitro.

Elena Udrea şi iubitul ei sunt împreună de un an şi jumătate. Alexandru Alexandrov este cu 12 ani mai tânăr. În vara anului trecut, presa anunța că cei doi s-ar fi logodit. 

IOANA MANDACHE, jurnalist:

Si am inteles ca isi doreste sa fie si a doua oara mamica. Cred ca e cel mai frumos vis pentru o femeie, pentru ea care a incercat de multe ori.

Elena Udrea a fost căsătorită timp de zece ani cu Dorin Cocoş. Coincidenţa face ca şi unul, şi altul, să devină părinţi în aceeaşi perioadă - şi iubita afaceristului este însărcinată.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Elena Udrea se pregăteşte să devină mamă! Copilul ar urma să vină pe lume în vară