Antena Meniu Search
x
LIVE

Diana Enciu şi Alina Tănasă, despre drumul de la pasiune, la afacere

Fabuloasele Diana Enciu şi Alina Tănasă se cunosc de mai bine de un deceniu. Tot de atunci au pornit împreună un proiect de suflet, „Fabuloasele”. Un blog, ca o carte de vizită, despre frumos şi despre modă.

De Redactia Observator la 04.09.2019, 14:45
Vezi și

Fabuloasele Diana Enciu şi Alina Tănasă se cunosc de mai bine de un deceniu. Tot de atunci au pornit împreună un proiect de suflet, „Fabuloasele”. Un blog, ca o carte de vizită, despre frumos şi despre modă. Pe scurt, pasiunile lor. Şi pentru că se cunosc atât de bine, se completează perfect.

Şi pe blog, şi pe vlog, pe Instagram, dar mai ales pe coperţile revistelor naţionale şi internaţionale, pe care apar. De altfel, sunt primele blogeriţe care au ajuns la show-uri celebre de modă, precum cele din Paris, New York şi Milano.

Diana şi Alina se cunosc de mai bine de un deceniu. Tot de atunci au pornit împreună un proiect de suflet. Fabuloasele. Un blog, ca o carte de vizită, despre frumos şi despre modă. Pe scurt, pasiunile lor.

Şi pentru că se cunosc atât de bine, se completează perfect. Şi pe blog, şi pe vlog, pe Instagram, dar mai ales pe coperţile revistelor naţionale şi internaţionale, pe care apar. Dealtfel, sunt primele blogeriţe care au ajuns la show-uri celebre de modă, precum cele din Paris, New York şi Milano.

Pe canalul lor de Youtube, Alina şi Diana îşi poartă urmăritorii în toate colţurile lumii, oferă ponturi pentru fotografii perfecte sau trucuri pentru un machiaj la fel. Mereu, împreună.

Şi pentru că vorbim despre modă, cum putem să omitem ultimele tendinţe în materie de ce şi cum se poartă?! Pentru Diana şi Alina, industria fashion este o sursă inepuizabilă de inspiraţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Diana Enciu şi Alina Tănasă, despre drumul de la pasiune, la afacere