Antena Meniu Search
x

Festivalul Burgerilor îi aşteaptă pe gurmanzi în Bucureşti

Gurmanzii au parte de cea mai plăcută aventură culinară în acest weekend la un festival din Capitală. Cu fructe de mare, în supă, sau...cu şorici, burgerii au fost la mare căutare. Pofticioşii au avut de ales din peste ... 70 de sortimente de burgeri.

Vezi și

Gurmanzii au parte de cea mai plăcută aventură culinară în acest weekend la un festival din Capitală. Cu fructe de mare, în supă, sau...cu şorici, burgerii au fost la mare căutare. Pofticioşii au avut de ales din peste ... 70 de sortimente de burgeri. Preţul unuia variază în funcţie de conţinut. Iar cine a vrut să îşi demonstreze măiestria în bucătărie, a putut participa la un concurs de preparat burgeri.

Din carne de miel, raţă, capră, ori carne de vită cu fructe de mare, sau chiar în supă, burgerii sunt o mâncare rapidă, delicioasă şi extrem de versatilă. 

27 de restaurante şi 70 de feluri de burgeri inediţi sau tradiţionali îi aşteaptă pe gurmanzi în Capitală. Supa de cheesburger ne-a surprins. Nici şoriciul nu a lipsit din burger, iar pentru o astfel de experienţă trebuie să plătiţi 20 de lei.

Un burger de vită costă 20 de lei, iar preţul poate ajunge până la 35 de lei în funcţie de ingredientele alese. Puţini s-au limitat la unul singur. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Festivalul Burgerilor îi aşteaptă pe gurmanzi în Bucureşti