Antena Meniu Search
x

Transformare ULUITOARE! Fiica lui Tom Cruise a crescut. CUM ARATĂ acum cel mai RĂSFĂŢAT copil de la Hollywood (GALERIE FOTO)

Fiica lui Tom Cruise, Suri, a fost botezată în urmă cu mai mulţi ani cel mai răsfăţat copil de la Hollywood, fiind recunoscut faptul că celebrul actor şi mama ei, Katie Holmes, i-au satisfăcut toate poftele.

Fiica lui Tom Cruise, Suri, a fost botezată în urmă cu mai mulţi ani cel mai răsfăţat copil de la Hollywood, fiind recunoscut faptul că celebrul actor şi mama ei, Katie Holmes, i-au satisfăcut toate poftele.

Orice apariţie a fetiţei pe stradă reprezenta un motiv pentru ca mass-media să-i analizeze ţinutele achiziţionate contra a mii de dolari, Suri fiind lăsată să se machieze sau să poarte tocuri şi ţinute extravagante de la vârste fragede.

Iată că Suri are acum aproape 11 ani şi trăieşte alături de mama ei, actriţa Katie Holmes, tatăl Tom Cruise lipsind din peisaj.

Fata a fost surprinsă în urmă cu câteva zile la cumpărături în Studio City, California, alături de mama ei.

În 2013, Suri şi-a lansat o linie vestimentară, doar pentru prezentare cheltuindu-se 2,3 milioane de dolari.

Tot în 2013, vedeta de la Hollywood i-a oferit fiicei sale o vacanţă extraordinară. A închiriat un avion cu 75.000 de dolari, apoi a reusit să îi convingă pe cei de la Walt Disney World Resort, din Florida, să inchirieze castelul Cenusaresei doar pentru cea mică. Se presupune ca Tom Cruise ar fi cheltuit pentru distractia lui Suri 125.000 de dolari.

Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat în 2012, după cinci ani de căsnicie, în urma căreia custodia fetiţei Suri a rămas la Katie. 

În vara anului 2016, Tom Cruise era acuzat că şi-a negljat fata. Suri şi Tom nu se mai văzuseră de doi ani şi jumătate. Tot de atâta timp nu îşi mai vorbiseră nici măcar la telefon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Transformare ULUITOARE! Fiica lui Tom Cruise a crescut. CUM ARATĂ acum cel mai RĂSFĂŢAT copil de la Hollywood (GALERIE FOTO)