Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Final la Neversea 2018: peste 200 de mii de spectatori în cele 4 zile şi 4 nopţi

Patru zile şi patru nopţi de basm au trăit la malul mării peste 200 de mii de tineri care au cântat şi au dansat în ritmurile celui mai mare festival european pe plajă.

de Redactia Observator

la 09.07.2018 , 23:19

Patru zile şi patru nopţi de basm au trăit la malul mării peste 200 de mii de tineri care au cântat şi au dansat în ritmurile celui mai mare festival european pe plajă. Luni, muzica s-a oprit la răsăritul soarelui, dar piesele au continuat să fie cântate, pe nisip, de grupuri de tineri pentru care vacanţa abia începe. S-au bucurat de festival, iar acum vor profita de zile fără examene sau sesiuni.

Cel mai mare festival european de muzică pe plajă s-a încheiat dar tinerii fericiţi încă visează. Vraja muzicii nu a părăsit cu totul staţiunea. Au fost patru zile şi patru nopţi magice. 

Până în zori, nisipul pe care se odihnesc acum aceşti tineri a vibrat sub picioarele spectatorilor. 200 de artişti au urcat pe cele cinci scene. Întâlnirea cu publicul l-a făcut pe celebrul DJ Armin van Buuren să declare că ar veni gratis în România, doar pentru căldura oamenilor de aici. 

Vezi și

50 de mii de fani au aşteptat duminică seară şi concertul uneia dintre cele mai bune trupe rock ale momentului, The Script. Nostalgicii au retrăit în ultima zi a festivalului şi atmosfera muzicii anilor '90, alături de trupa Scooter.

DJ-ul american Steve Aoki şi-a răsplătit fanii cu 12 torturi delicioase. Câţiva artişti olandezi au comparat plaja din Mamaia cu faimoasa Miami Beach. Pe nisipul românesc de la Malul Mării au fluturat în cele patru zile de festival steaguri din diferite state ale lumii. 

"M-am bucurat sa vad multe steaguri, începand din America de Nord, din Canada, până în Europa: Anglia, Olanda, Germania. Devine un festival care atrage foarte mulţi turisti straini", a declarat Edy Chereji, organizator.

Au fost peste 200 de mii de spectatori la festival, câte 50 de mii, în fiecare seară. La malul mării au răsunat în zilele festivalului şi piese româneşti. Festivalul s-a încheiat, desigur, la răsăritul soarelui. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Final la Neversea 2018: peste 200 de mii de spectatori în cele 4 zile şi 4 nopţi