Antena Meniu Search
x

Fiul lui Radu Mazare si-a luat plaja

Mazare si-a tras plaja de fite! Nu Radu, ci fiul sau, Raducu. Aseara, baiatul excentricului primar si-a chemat prietenii si parintii la inaugurare. Atmosfera s-a incins, cand pe scena improvizata la cativa pasi de mare a urcat Puya

Vezi și

Intors de la studii din Anglia, fiul lui Radu Mazare nu vrea sa se relaxeze in vacanta. Raducu administreaza o plaja din nordul statiunii Mamaia. “E greu la inceput, pentru ca, normal, toate lucrurile le invat, nu le stiu. Dar e o placere pana la urma pentru mine”, a spus Raducu.

O placere care l-a costat peste 10.000 de euro. Dar e convins ca-i va recupera repede. “In primul rand, designul plajei care se vede ca e diferit de ce mai e pe litoral, muzica, petreceri, distractie pentru ca, pana la urma, ei sunt ca si mine si stiu ce le place, stiu cum imi place si mie sa ma distrez si asa vreau sa promovez toata plaja”, a adaugat fiul primarului de la malul marii.

Si turistii dornici de adrenalina vor veni pe plaja lui. Desi, a fost seara lui Raducu, cele mai multe priviri tot tatal sau le-a atras. El a venit insotit si de data asta insotit de mai multe domnisoare. Patru! Pe care le-a rasfatat cu daruri toata seara. “Fetele intotdeauna au nevoie de un cesulet, de un telefonas, de un pantofior, de farduri, ca nu, doar se gatesc pentru tine. Ce nu e asa in viata?”, s-a intrebat rhetoric excentricul edil.

Cat despre fiul sau: “Acum el munceste sa faca si el bani, sa bage si el bani ca tatal sau! Ca tatal sau nu mai are bani sa bage in el, ca baga in fete”, a mai explicat Radu Mazare.

Asta a observat si Puya care a avut pregatite cateva versuri speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Fiul lui Radu Mazare si-a luat plaja