Antena Meniu Search
x

Florin Dumitrescu gătește în scop caritabil

Miercurea aceasta, de la ora 19.30, Florin Dumitrescu gătește personal la TAPO în cadrul unui eveniment caritabil: nu mai puțin de șapte preparate atent concepute de juratul de la ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor” sunt menite să îi răsfețe pe cei care vor veni la masă.

Miercurea aceasta, de la ora 19.30, Florin Dumitrescu gătește personal la TAPO în cadrul unui eveniment caritabil: nu mai puțin de șapte preparate atent concepute de juratul de la ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor” sunt menite să îi răsfețe pe cei care vor veni la masă.

Scopul evenimentului este unul caritabil, astfel că toate încasările din seara respectivă vor fi donate pentru a ajuta doi copii: cei doi își îngrijesc tatăl fără mâini, care are nevoie de proteze, o responsabilitatea mult prea mare pentru doi puști care nu știu ce înseamnă copilăria adevărată. Prieteni, vedete, colaboratori îi vor fi alături lui chef Dumitrescu miercuri seară pentru a contribui la ajutarea micuților.

”Crăciunul nu înseamnă neapărat să deschizi cadouri, ci mai degrabă să deschizi inimi. Foarte mulți oameni au nevoie de ajutor, dar m-a impresionat un caz aparte despre care am aflat mai multe în ediția special de 1 Deecembrie ”Acces Direct”: doi copii fără copilărie își îngrijesc tatăl bolnav, fără mâini, care are nevoie de proteze. Pentru ei, pe 17 decembrie, de la ora 19.30, voi găti un meniu special, în valoare de 100 de Euro. Toate încasările din seara respectivă le vom dona acestei familii, pentru a ajuta acesti copii. Orice ajutor este de folos, orice donație contează. Oricine vrea să ajute o poate face venind la masă și plătind meniul special”, spune Florin Dumitrescu.

Rezervarile se fac la numărul de telefon 0747.083.083 sau pe adresele de mail [email protected] și [email protected]. Printre prepaartele care se vor servi se numără double black salad, black Angus & black Tiger cu sos olandez, ravioli cu rață aromatp și sos de șampanie, cod negru învelit în sushi nori, cu sos de portocale, piure de mazăre și morcovi caramelizați sau cozonac în glazură de ciocolată albă, cu caramel sărat și krantz.

Cazul celor doi copii care își ajută tatăl, pe Marian, a fost prezentat în cadrul ediției special de 1 Decembrie ”Acces Direct”. In copilărie, Marian a avut un accident. S-a electrocutat și a rămas fără mâini. Viața l-a condamnat să se descurce fără mâini. În ciuda greutăților, s-a căsătorit, are doi copii frumoși, sprjinul lui, și o mică gospodărie. O proteză însă i-ar face traiul mult mai ușoară, doar că nu și-o poate permite, este mult prea scumpă pentru el. Cei doi băieți sunt pentru Marian braţele invizibile, divine, care îi dau forţa să meargă mai departe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Florin Dumitrescu gătește în scop caritabil