Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir ia lectii de kempo

Un campion adevarat nu se retrage niciodata, ci devine legenda vie si va fi campion in absolut orice va face. Fie ca vorbim de familie, de afaceri sau de alte sporturi. Un astfel de campion este Ruxandra Dragomir.

Vezi și

La 15 ani dupa ce numele ei era in topul tenisului mondial, Ruxandra s-a intors la antrenamente. Nu pe zgura, nu pe iarba, ci intr-o sala inconjurata de saci de box. Fosta campioana a descoperit ca loviturile ei sunt la fel de rapide ca servele perfecte pe care le dadea la Wimbledon.

Daca Ruxandra s-ar fi apucat de Kempo mai devreme, altfel ar fi aratat meciul cu Martina Higgins de acum 16 ani. Elvetianca nici n-ar fi stiut ce a lovit-o.

De la sportul aristocratilor, Ruxandra Dragomir a coborat la luptele de strada.

„Am luat prima lectie acum doi ani si mi se pare mult mai greu decat tenisul. Tenisul este deja o obisnuinta, pe cand kempo este o noutate pe care incep sa o descopar ori de cate ori am ocazia sa vin la antrenament impreuna cu profesorul Amatto”, spune sportiva.

In 1997, Ruxandra Dragomir era pe locul 15 in topul mondial al tenisului feminin. In 2013, este mama a doi copii si o luptatoare innascuta. Mezina familiei ii este alaturi la lectiile de kempo. Are ceva din ambitia de campioana a mamei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » SPECIAL! Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir ia lectii de kempo