Antena Meniu Search
x

Foto! Îţi aduci aminte de serialul "Twin Peaks"? Iată cum arată acum SHELLY

În anii '90, Twin Peaks a devenit rapid un fenomen, fiind primul serial de paranormal transmis de o televiziune în România

n anii '90, Twin Peaks a devenit rapid un fenomen, fiind primul serial de paranormal transmis de o televiziune în România

Pe cât de urmărit, pe atât de controversat, filmul urmăreşte misterului uciderii Laurei Palmer, o tânără de 18 ani dintr-un orăşel liniştit şi aproape izolat din nordul SUA. Eroul bun al serialului este agentul FBI Dale Cooper, venit de departe pentru a-l găsi pe sălbaticul criminal.

Povestea începe cu descoperirea cadavrului Laurei pe malul unui lac, “înfășurat în plastic”. În timpul anchetei, care parcă încurca şi mai mult lucrurile pe măsura trecerii timpului, fiecare locuitor al orașului este expus treptat cercetării atente și adesea incomode a agentului Cooper și a autorităților locale, dezvăluindu-se latură întunecată a vieții multor personaje.

Shelly Johnson, soția abuzată a lui Leo, chelneriță şi amanta lui Bobby Briggs, este interpretată de Madchen Amick. A fost unul dintre cele mai cunoscute personaje din serial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Foto! Îţi aduci aminte de serialul "Twin Peaks"? Iată cum arată acum SHELLY