Antena Meniu Search
x

Foto! Valentin Butnaru, jurnalistul pasionat de squash

Jumătatea masculină a Observatorului matinal de la Antena1 iubeşte sportul şi este adeptul unei vieţi sănătoase

 Jumătatea masculină a Observatorului matinal de la Antena1 iubeşte sportul şi este adeptul unei vieţi sănătoase

S-a născut în februarie 1985 în Bucureşti şi îşi doreşte un... pinguin ca animal de companie. Ii plac sporturile extreme, dar şi călătoriile, aşa că nu pierde nicio ocazie.

După diferite opriri pe la alte televiziuni, Valentin a decis ca Observatorul i se potriveşte cel mai bine. Ca să nu mai vorbim de colega sa de pupitru, Olivia. "De când mă ştiu mi-am dorit să prezint Observatorul. Mă uitam la Sandra şi Lucian în fiecare seară, iar de la Sandra chiar am avut ocazia să fur câteva taine ale acestei meserii".

Astfel, îl vedeţi în fiecare zi, de luni până vineri, de la 06:00-08:00 în cadrul jurnalului de pe Antena1, însă puţini sunt cei care ştiu că Valentin Butnaru este un împătimit al squash-ului.

"Marea mea pasiune este squash-ul, un sport căruia îi dedic cea mai mare parte a timpului meu şi care îmi oferă satisfacţii enorme. Mai dau câte o fugă pe la Comana în weekenduri, pentru un traseu de 20 de kilometri pe bicicletă şi, de câteva ori pe an, plec la sailing", povesteşte tânărul crainic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Foto! Valentin Butnaru, jurnalistul pasionat de squash