Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care un model Louis Vuitton este ucis, surprins de camere. Criminalul, un alt fotomodel, l-a înjunghiat în inimă (Video)

Uciderea unui model care a prezentat pentru Louis Vuitton, surprinsă de camere. Criminalul, un alt model, gelos pe succesul rivalului său, a fost condamnat azi pentru crimă.

de Redactia Observator

la 13.08.2018 , 23:05

Uciderea unui model care a prezentat pentru Louis Vuitton, surprinsă de camere. Criminalul, un alt model, gelos pe succesul rivalului său, a fost condamnat azi pentru crimă.

George Koh a fost găsit vinovat pentru uciderea lui Harry Uzoka (24 de ani), un model de succes, care a fost prezentat în instanță ca fiind 'cel mai renumit model de culoare din Marea Britanie'.

Harry Uzoka a fost înjunghiat mortal în ianuarie 2018 de către George Koh și alți doi prieteni ai acestuia.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit The Sun, George Koh era obsedat de succesul rivalului său de pe podium și, drept răzbunare, a scris pe Instagram că a întreținut relații sexuale cu prietena acestuia, Ruby Campbell, tot fotomodel.

Foto: Harry Uzoka și Ruby Campbell

Pe 12 ianuarie 2018, Harry Uzoka a fost încolțit de Koh și de doi prieteni ai acestuia, Merse Dikanda și Jonathan Okigbo, care l-au bătut, după care Koh l-a înjunghiat în inimă, în spate și în umăr.

Camere de supraveghere au surprins scena atacului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rănit, Uzoka a încercat să ajungă acasă, însă s-a prăbușit la pământ și a murit.

Uzoka era un model în ascensiune, el prezentând pentru mărci precum Louis Vuitton, Zara, Mercedes sau Everlane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Momentul în care un model Louis Vuitton este ucis, surprins de camere. Criminalul, un alt fotomodel, l-a înjunghiat în inimă (Video)