Antena Meniu Search
x

Video Gala BRIT Awards, fără mască şi distanţare. Taylor Swift, prima femeie care obţine distincţia Global Icon

Începe spectacolul. Gala BRIT Awards a fost mai mult decât o decernare de premii, a fost o eliberare şi un show total pentru 4000 de participanţi care s-au distrat fără măşti sau distanţare. Dua Lipa a fost artista cea mai premiată a serii, însă marii câştigători sunt fanii muzicii care pot fi din nou alături de artiştii pe care-i admiră.

de Redactia Observator

la 12.05.2021, 20:21

Vezi și

A fost o seară magică pentru cei 4000 de spectatori prezenţi la gala premiilor muzicale britanice. Au cântat, au dansat, şi-au văzut artiştii favoriţi şi s-au distrat ca altădată: fără măşti sau distanţare socială în arena O2 din Londra.

Participanţii, dintre care 2500 angajaţi în prima linie, au prezentat un test antigen negativ înainte de eveniment, iar în următoarele zile vor fi nevoiţi să facă un test PCR. De rezultate, ar putea depinde revenirea evenimentelor cu public din 21 iunie în Marea Britanie.

Nume grele ale muzicii au urcat pe scenă

Marea câştigătoare a serii a fost Dua Lipa care a obţinut două dintre cele mai importante premii: pentru cel mai bun artist feminin şi pentru cel mai bun album.

Taylor Swift a scris o nouă pagină de istorie după ce a devenit primul artist din afara Regatului Unit şi prima femeie care obţine distincţia Global Icon. Printre laureaţi s-au mai numărat şi Harry Styles, Billie Eilish, The Weeknd sau Little Mix.

Pandemia, dar şi vremea incerta au obligat organizatorii să înregistreze în avans recitalul spectaculos susţinut de Coldplay pe Tamisa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Gala BRIT Awards, fără mască şi distanţare. Taylor Swift, prima femeie care obţine distincţia Global Icon