Antena Meniu Search
x

Gaşca 5GANG face un film de comedie, pe care îl veţi putea vedea în cinematografe

Cei mai tineri dintre telespectatorii noştri au auzit cu siguranţă despre 5GANG. Şi s-ar putea ca şi cei mai mari să fi auzit de la copii. Gaşca face un film.

De Redactia Observator la 15.10.2019, 14:28
Vezi și

Cei mai tineri dintre telespectatorii noştri au auzit cu siguranţă despre 5GANG. Şi s-ar putea ca şi cei mai mari să fi auzit de la copii. Gaşca face un film.

Deşi pare că ar fi vorba despre nişte puşti talentaţi care fac vlogging ei bine, nu. Este o comedie, un film de familie, pe care îl veţi putea vedea în cinematografe.

Se pare că proiectul lor ambiţios a convins inclusiv autorităţile. CNC a decis până la urmă să îi sprijine pe Selly, Bromania şi mulţi alţii cu 100.000 euro.

Reporter: Vorbind despre partea financiara, ai spus ca ai contribuit si tu dar stiu ca ati primit ajutor si de la guvern.

Selly: Cand noi am inceput sa gandim filmul asta si am facut planul de buget, abia atunci eram toti la o masa si am zis "Stai cred ca mai sunt si baietii astia, CNC-ul".

Şi astfel, cu ajutor de la CNC, vloggerii au reuşit să şitermine 5GANG THE MOVIE, care va putea fi văzut în cinematografe de Crăciun.

A început ca o joacă, dar ceea ce fac Selly, Pain, Gami, Dia și Exploit înseamnă de fapt multă muncă. Adunat, vlogerii sunt urmăriţi de peste patru milioane de oameni din România.

Selly: Eu cred ca noi putem aduce o foarte mare parte din generatia asta la cinema pentru ca este un film care nu se vrea prea dur, e un film mai soft, de familie, la care sa rada si mama si copilul.

De producţia 5GANG THE MOVIE s-a ocupat Matei Dima, cunoscut pe Internet ca Bromania. Filmările au durat o lună iar în decembrie, lungmetrajul este aşteptat să intre pe marile ecrane.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Gaşca 5GANG face un film de comedie, pe care îl veţi putea vedea în cinematografe