Antena Meniu Search
x

Previziuni astrologice pentru 6 octombrie 2018

Scorpionii mizează doar pe sentimente astazi, ioar Gemenii au parte de un eveniment important în viața lor.

Vezi și

Scorpionii mizează doar pe sentimente astazi, ioar Gemenii au parte de un eveniment important în viața lor.

***

Berbecii sunt vulcanici şi astăzi ar putea avea reacţii care nu sunt tocmai la locul lor. Sentimentele nu trebuie ascunse, dar n-ar strica să fie mai ponderaţi.

***

Dragi Tauri astăzi atrageţi admiraţia celor din jur. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent în afaceri şi veţi avea ocazia să faceţi o investiţie importantă pentru casă.

***

Pentru Gemeni urmează un eveniment important. Indiferent despre ce este vorba, trebuie să îşi păstreze calmul şi să fie atenţi la tot ce mişcă în jurul lor.

***

Racii sunt foarte preocupaţi astăzi de sănătate. Fac sport, ba mai mult, se gândesc să consulte un nutriţionist. Dacă se ţin de treabă de acum înainte, îşi vor recăpăta silueta de odinioară.

***

Leii sunt mult mai relaxaţi şi calmi, semn că lucrurile în relaţie au început să se îmbunătăţească. Şi asta nu e tot…chiar şi la birou o să se observe o schimbare de atitudine.

***

Pentru voi dragi Fecioare, orice ieşire din casă poate fi de bun augur. Schimbaţi un pic traseul vostru obişnuit casă-serviciu, alegeţi şi rute ocolitoare pentru că pot apărea surprize plăcute.

***

Scorpionii se vor lăsa ghidaţi de sentimente astăzi. Pun suflet în toate activităţile şi parcă toate le ies mai bine cu puţină dragoste.

***

Săgetătorii au parte de mici realizări astăzi. Ziua îi va epuiza, dar laudele şi aprecierea celor din jur le va da putere să continue.

***

Dragi Capricorni astăzi primiţi sfaturi de la toată lumea, dar nu sunteţi siguri că sunt potrivite pentru situaţiile cu care voi vă confruntaţi. Ascultaţi-vă instinctul şi totul va fi bine!

***

Pentru Vărsători urmează o perioadă agitată, dar şi plină de voie bună. Se vor întâlni cu oameni dragi şi vor sta ore în şir de vorbă.

***

Dragi Peşti, astăzi vi se cer explicaţii pentru fiecare pas pe care îl faceţi. Dacă cineva nu este de acord cu voi, asta nu înseamnă că aţi făcut ceva greşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Previziuni astrologice pentru 6 octombrie 2018