Antena Meniu Search
x

Norocoşii lunii octombrie. Succes în dragoste, la bani sau pe partea profesională! Astrele, mai pline de surprize ca niciodată, pentru toţi nativii zodiacului!

Vara s-a sfârşit, sezonul distracţiei s-a încheiat, iar viaţa reintră zi după zi în rutina cotidiană. Toamna nu e însă lipsită de surprize.

Vara s-a sfârşit, sezonul distracţiei s-a încheiat, iar viaţa reintră zi după zi în rutina cotidiană. Toamna nu e însă lipsită de surprize. Cel puţin asta ne arată astrele, care par a fi mai mult decât darnice luna aceasta cu câţiva nativi ai zodiacului, dar nu îi uită nici pe ceilalţi. Previziuni despre cum ni se vor alinia planetele luna aceasta citiţi în rândurile următoare. 

Berbec

Rutina ta zilnica nu e neaparat gresita, dar nu e cea de care ai nevoie in acest moment. Spre final de luna incearca sa schimbi ceva in program. Trebuie sa observi ce anume din stilul tau de viata actual scartaie si iti afecteaza nivelul de energie. Oricum, starea de sanatate este per ansamblu buna, daca nu luam in calcul durerile de cap trecatoare pe care ti le dau tensiunile de la serviciu. Foarte bine aspectat in perioada urmatoare este sectorul financiar. Apare o sursa noua si constanta de venit care te scapa de grija banilor pana cel putin la finalul verii viitoare. Asadar, daca se iveste sansa unei noi colaborari, nu spune nu!

Taur

Nu stai prea vine cu vointa in perioada asta. Daca ai in gand sa slabesti, mai bine amana un pic dieta, fiindca astrele nu te sustin, dimpotriva, iti pun piedici, iar eforturile zadarnice devin repede frustrante si te pot face sa treci in extrema cealalta si sa mananci prea mult. In schimb, ai o stare sufleteasca buna si te simti in forma. E posibil chiar sa te indragostesti, dar pana te lamuresti daca sentimentele sunt reciproce, pe langa fluturi in stomac, iubirea iti aduce si stres, palpitatii, insomnii. Distrage-ti atentia cu o activitate care-ti face placere. Sau du-te, pur si simplu, intr-o excursie de cateva zile, ca sa te destinzi.

Gemeni

Chiar de la inceputul lunii ai momente in care iti vine sa-ti iei lumea in cap, sa-ti schimbi jobul, iubitul, sa te muti din tara. Dorinta ta de libertate, de evadare, e mai mare ca oricand. Iti trece si de data asta nebunia si-ti canalizezi energiile catre un obiectiv foarte palpabil: cumperi un obiect important pentru casa, zugravesti o camera sau mai multe, poate schimbi mobila. Daca ai copii mari, e posibil sa se mute singuri sau sa ceara ei anumite schimbari in locuinta. Viata profesionala e bine aspectata in perioada urmatoare. Fizic, te-ar putea cicali mici probleme de sanatate specific femeiesti, nu grave, dar pentru care e bine totusi sa te vada un medic, mai ales daca simptomele se tot repeta.

Rac

In octombrie, esti intocmai precum greierele care a jucat toata vara si n-are scapare, trebuie sa suporte consecintele. Acum platesti si tu politele pentru noptile nedormite, pentru mancarea sau munca prea multa, pentru stresul ignorat. E timpul sa faci un pic de ordine in regimul alimentar, in programul de somn, sa te odihnesti, sa te apuci de miscare. La serviciu urmeaza o perioada de care trebuie sa profiti. Esti avantajata si poti obtine o pozitie mai buna, care sa-ti schimbe statutul printre colegi. Se lasa cu mariri de salariu. Confortul emotional ti-l gasesti, ca de fiecare data, in familie. O vizita la prieteni iti schimba rapid starea emotionala.

Leu

Somnul fuge de tine in luna octombrie si tare ti-e dor de el. Nici cand reusesti sa dormi nu te odihnesti bine, visezi mult, esti agitata. Incearca sa nu mai faci sport seara, sa nu te mai uiti la filme care te tin in suspans, sa nu mananci prea mult la cina. Citeste o carte la culcare, bea un pahar cu lapte, vei vedea diferenta! La locul de munca esti perseverenta si convingatoare, comunici excelent, semnezi contracte si banii vin la tine usor si neasteptat, dar ii si cheltuiesti rapid. Lasa toate grijile deoparte si concentreaza-te la relatia cu ai tai: sot, copii, parinti. Au nevoie de atentie si de mai mult timp petrecut cu tine.

Fecioară

Vremea rece te prinde pe picior gresit in privinta imunitatii, asa ca, daca nu vrei sa te tintuiasca la pat vreo gripa, ai mai multa grija de tine: imbraca-te bine ziua, nu te culca cu parul ud seara, bea mai multe ceaiuri calde, mananca mai multe fructe, legume. Te consumi mult si ai un spirit de observatie chiar mai acut ca altadata, de unde pot sa apara mici conflicte si stari tensionate la inceput de luna. Banii pe care ii astepti si au intarziat sa apara ai sanse sa-i primesti in octombrie. In sfarsit, simti ca nu ai muncit degeaba si ca esti apreciata la justa valoare. Iesi in castig de cauza daca ai de purtat negocieri, fie pe plan personal, fie la serviciu.

Balanţă

Luna octombrie nu te prinde in cea mai buna forma. Te sucesti dupa cum bate vantul, ca tot a venit toamna, si pe plan sentimental, si la serviciu. Ba esti entuziasmata si ai face de toate, ba te pleostesti si nu mai ai chef de nimic. Te linistesti in cele din urma si incepi sa vezi partea plina a paharului. Daca reusesti sa te relaxezi si sa nu te stresezi fara motiv, poti avea chiar o luna buna. Mai ales incepand cu data de 19, cu Luna noua in semnul tau, incepe o perioada constructiva, benefica, in care esti favorizata. Planurile pe care le faci acum prind radacini adanci si se vor materializa in perioada urmatoare.

Scorpion

Jupiter in zodia ta iti aduce o nevoie importanta de pace interioara, de confruntare a propriilor temeri si nelinisti. Esti dornica sa te schimbi, sa lasi in urma esecurile si micile obsesii care-ti fac viata un calvar, devii dintr-o data mai religioasa, meditativa. Intr-adevar, esti ocrotita de astre pentru multe luni de acum inainte, timp in care toate schimbarile pozitive pe care ti le propui sunt favorizate, ai multe oportunitati si te faci rapid remarcata. Dragostea si libidoul sunt la cote maxime. Nu-ti neglija sanatatea, o banala raceala iti poate da peste cap planurile daca speri ca va trece de la sine.

Săgetător

Organismul tau are nevoie urgent de o pauza de la mancaruri grase, de la tigari, de la alcool, de la medicamentele luate dupa ureche. El tot striga de ceva vreme dupa ajutor, nu te face ca nu-l auzi, altfel te poti imbolnavi, caci astrele te predispun la fragilitate! Intuitia te scoate din multe incurcaturi si te fereste de pericole, te poti baza pe ea. In privinta familiei, daca ai fost in ultima vreme un pic mai distanta, detasata, distrasa, s-a simtit. E timpul sa organizezi o iesire cu ai tai sau macar o seara doar a voastra, cu jocuri si distractie, care sa va apropie. Si tu, si ei aveti nevoie de sustinere emotionala. Temerile nu sunt nici binevenite, nici justificate acum, asa ca, relaxeaza-te!

Capricorn

Pe la jumatatea lunii te simti incoltita din toate partile. Nu stii ce sa faci mai intai, ce e mai urgent, ce nu suporta amanare. Cu cat te stresezi mai tare, cu atat mai greu se rezolva lucrurile. Fa-le una cate una, nu te apuca de toate deodata, si vei vedea ca totul merge mai usor. Jobul e bine aspectat, dar nu neaparat cel actual. Daca te relaxezi si deschizi bine ochii, primesti oferte de colaborare care iti surad si pe care le primesti cu zambetul pe buze. In sfarsit se iveste sansa de a-ti lasa in urma locul de munca, ceea ce te bucura cu atat mai mult cu cat daca plutea in aer un conflict cu unul dintre sefi. Te entuziasmeaza foarte tare vestea unui eveniment apropiat, poate o calatorie, poate o schimbare de domiciliu.

Vărsător

Chiar daca esti incrancenata intr-o directie sau alta, nu lua decizii drastice, mai ales in preajma Lunii pline, cand esti cu nervii intinsi la maximum. Tine cont de sfaturile pe care le primesti, mai ales daca vin de la prieteni vechi sau de la parinti, pentru ca iti sunt date cu intentii bune. In octombrie ai mult de pierdut daca te precipiti. Trebuie sa fii deschisa la sugestii, sa te relaxezi si sa constientizezi ca nu ai intotdeauna dreptate. Finalul lunii iti pregateste surprize placute si te ajuta sa te detensionezi complet. Tot atunci poti castiga o suma de bani sau un premiu de alta natura.

Peşti

Din punct de vedere fizic, lucrurile stau bine, esti in forma. Insa emotiile s-au inteles parca toate deodata sa te necajeasca. Iti doresti raspunsuri clare pe care nu le primesti, dar nu te mai inversuna, caci mai mult rau faci. Abia cand incepi sa te relaxezi intra lucrurile pe un fagas normal. Partenerul de viata se poate simti tensionat sau chiar sufocat de prea multe cerinte si nemultumiri din partea ta. Tot in octombrie se prefigureaza, spre finalul lunii, un bonus financiar nesperat, care iti permite sa-ti rezolvi problemele materiale stresante. Poate aparea in plan o calatorie in interes de serviciu, poate o specializare in strainate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Norocoşii lunii octombrie. Succes în dragoste, la bani sau pe partea profesională! Astrele, mai pline de surprize ca niciodată, pentru toţi nativii zodiacului!