Antena Meniu Search
x

Horoscop pentru săptămâna 24-30 septembrie. Bani, întâlniri cu prietenii și planuri pentru călătorii

Horoscop pentru săptămâna 24-30 septembrie 2018. Potrivit previziunilor Cameliei Pătrășcanu, Gemenii au o săptămână plină de întâlniri, Fecioarele și Peștii au succes pe plan financiar, iar Vărsătorii se bucură de călătorii.

Horoscop pentru săptămâna 24-30 septembrie 2018. Potrivit previziunilor Cameliei Pătrășcanu, Gemenii au o săptămână plină de întâlniri, Fecioarele și Peștii au succes pe plan financiar, iar Vărsătorii se bucură de călătorii.

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Berbec

Berbecii sunt sub impactul lunii pline încă de la începutul săptămânii. Sunt insiprați să vorbească și să rezolve problemele cu partenerul de viață. Joi va fi o zi tensionată sub aspect financiar. Vor câștiga în instanță și își spun punctul de vedere. Pentru weekend, mare atenție la circulație pentru cei care vor să părăsească orașul.

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Taur 

Pe acelaşi subiect

Taurii au foarte multe de corectat. E posibil să închidă o etapă. Pot fi discuții luni, marți și miercuri cu un colaborator. Vor fi tensionați joi, legat de viitorul lor. Luna plină îi inspiră în relația profesională. În weekend, vor fi foarte bine pe plan financiar.

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Gemeni

Gemeni se bazează pe relații și prieteni. Prima parte a săptămânii e foartă socială. Vor avea succes în afaceri. Sunt în formă, în weekend.

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Rac

Racii au o săptămână de autoritate, în special la începutul săptămânii, iar luna plină îi clarifică în ceea ce privește suportul în familie. Rezolvă o problemă materială datorită unei ședințe. La locul de muncă au autoritate. Joi vor fi tensionați din cauza unor prieteni. În weekend, se vor odihni.

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Leu

Leii au o săptămână interesantă. Prima partea a săptămânii își vor face planuri de viitor. Își bat capul cu niște lucruri administrative. Joi vor fi tensiuni legate de locul de muncă. 

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Fecioară

Fecioarele au o săptămână bună sub aspect financiar. Au 30 de zile fabuloase sub aspect profesional. Ar putea avea parte de o sarcină neașteptată.

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Balanța

Balanțele se bazează pe cuvinte, știu să comunice. Flirtează cu plăcere. Au mult șarm. Își vor ignora partenerul de viață, au parte de gelozii. Joi va fi o zi tensionată, vor pierde pe mâna partenerului de viață. Călătorii și voiaje, în weekend.

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Scorpion

Scorpionii au o săptămână intensă, sub aspect profesional. La începutul săptămânii sunt în întârziere. Joi sunt tensiuni, relația cu partenerul e puțin tensionate. Au multe discuții privind planurile de viitor. În weekend, se vor odihni.

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Săgetător

Săgetătorii sunt în formă. La începutul săptămânii au chef de distracție. Tensiuni vor fi joi. Vor bani pentru eforturile lor. 

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Capricorn

Capricornii discută cu șefii despre banii lor și munca lor. Nu se simt foarte siguri pe poziția lor, trebuie să aibă tact. Joi, tensiuni în relația cu partenerul de viață.

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Vărsător

Vărsătorii au multe planuri de călătorii, viitor. Pregătesc materiale scrise, își pun ideile pe foaie. Sunt mobilizați și inspirați. Joi, tensiuni în familie din cauza unui musafir neașteptat.

Horoscop săptămâna 24-30 septembrie Pești

Peștii au o săptămână cu preocupare pentru bani. Trebuie să aibă tot tactul din lume pentru a-și convinge partenerul să facă o investiție importantă. Trebuie să aibă grijă la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Horoscop pentru săptămâna 24-30 septembrie. Bani, întâlniri cu prietenii și planuri pentru călătorii