Antena Meniu Search
x

Horoscopul INTELIGENȚEI. Cele mai DEȘTEPTE ZODII!

Geniile au o anumite trasaturi care ii diferentiaza de ceilalti oameni. Afla ce sanse sunt sa ai o minte sclipitoare, in functie de zodie.

Geniile au o anumite trasaturi care ii diferentiaza de ceilalti oameni. Afla ce sanse sunt sa ai o minte sclipitoare, in functie de zodie. 

Berbec

Nativii acestei zodii invata foarte repede. Este suficient sa le arati o data cum sa faca ceva nou, iar data viitoare se vor comporta ca niste experti. Au o inteligenta chinestezica foarte mare si reusesc o comunicare perfecta intre corp si minte. Au sanse sa devina atleti, dansatori sau chirurgi straluciti. Sunt firi pragmatice si vor fi mai interesati sa evolueze pe scara sociala si sa aiba bani, decat sa vaneze idealuri. J. S. Bach, Charlie Chaplin si Leonardo da Vinci s-au nascut in aceasta zodie.

Taur

Taurii nu au o inteligenta nativa, dar muncesc din greu sa ajunga acolo unde isi doresc. Sunt persoane care pot ramane foarte usor blocate in zona lor de confort si nu au, de obicei, cariere stralucite. Taurii au idealuri, dar sunt prea lenesi ori le este prea teama de schimbare, pentru a ajunge unde isi doresc. Nativii acestei zodii se caracterizeaza prin simplitate si pragmatism si au darul de a-i impulsiona pe ceilalti sa isi urmeze calea. in ciuda acestor caracteristici, sunt cateva nume mari nascute in aceasta zodie: William Shakespeare, Karl Marx si Sigmund Freud.

Citește și:

Un HOROSCOP INEDIT! Ora la care te-ai născut spune MULTE DESPRE PERSONALITATEA ta. Ai curaj?

Horoscopul DRAGOSTEI. Fiecare ZODIE are UN DESTIN!

Gemeni

Gemenii sunt persoane extrem de inteligente, pricepute mai ales la cuvinte. Pot invata cu usurinta o limba straina noua. Nativii acestei zodii vor avea cariere stralucite in mediul academic, dar se descurca la fel de bine si in literatura sau in alte meserii creative. Che Guevara, Dante Alighieri si Blaise Pascal s-au nascut in aceasta zodie.

Rac

Nativii acestei zodii sunt foarte inteligenti si au o memorie extraordinara. Sunt cu adevarat sclipitori cand vine vorba de intelegerea si reactionarea cu ceilalti. Reusesc sa comunice bine atat verbal, cat si non-verbal, si se deosebesc de ceilalti prin sensibilitate si capacitatea de a vedea din mai multe perspective. Antoine de Saint-Exupery si Dalai Lama se numara printre personalitatile acestei zodii.

Vezi CONTINUAREA aici

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul INTELIGENȚEI. Cele mai DEȘTEPTE ZODII!