Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie. Se anunță schimbări radicale pentru multe dintre zodii (Video)

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 15-21 ianuarie. Multe zodii vor avea parte de schimbări radicale.

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 15-21 ianuarie. Astrologul spune că multe zodii vor avea parte de schimbări majore sau decizii capitale care le vor schimba viața.

"De luni vom avea lună nouă în Capricorn. Ceea ce se întâmplă în această săptămână va fi un moment de referință. Toată săptămâna, zodiile vor avea parte de tot felul de procese răscolitoare, analize, autoanalize legate de momentul în care sunt în viață, legate de propria persoană. Lună nouă în Capricorn înseamnă schimbări de direcție în viață, la unii poate porni dinspre carieră, la alții dinspre familie. Capitolele mari din viață sunt răscolite de Capricorn. Efectele și schimbările de direcție din această perioadă le culegem în vară", a precizat astrologul.

Iată ce spune astrologul Camelia Pătrășcanu pentru fiecare zodie: 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie. Se anunță schimbări radicale pentru multe dintre zodii (Video)