Antena Meniu Search
x

Horoscopul şi cele 7 păcate capitale! Cum păcătuieşte zodia ta

Cele şapte păcate capitale cunoscute întregii lumi sunt: avariţia, lenea, trufia, mânia, lăcomia, invidia şi desfrâul. La o primă vedere, aceste păcate nu par a avea ceva în comun cu Horoscopul. Realitatea e alta...

Cele şapte păcate capitale cunoscute întregii lumi sunt: avariţia, lenea, trufia, mânia, lăcomia, invidia şi desfrâul. La o primă vedere, aceste păcate nu par a avea ceva în comun cu Horoscopul. Realitatea e, însă, alta...

Berbec

Păcatele pe care le vei face toată viaţa sunt invidia şi trufia. Una dintre priorităţile tale este să fii în centrul atenţiei. Îţi place de minune să te lauzi cu reuşitele tale iar dacă vei simţi că cineva vrea să îţi ia locul vei simţi imediat invidie. Dacă afirmaţii ţi se par nefondate, aminteşte-ţi cum ai reacţionat ultima dată când ai jucat un joc şi ai pierdut sau cât de tare te-ai lăudat cu ultimul jos câştigat.

Taur

Pentru aceşti nativi, lăcomia şi lenea sunt la ordinea zilei. Dacă ar putea să aibă tot ce îşi doresc şi să nu mişte niciun deget pentru acest lucru, ar fi perfect. De asemenea, ei îşi doresc totul din orice domeniu: să fie iubiţi, să aibă bani şi haine frumoase, să mănânci numai mâncăruri sofisticate etc.

Gemeni

Păcatul capital este trufia. De are sau nu reuşite, nu are o mare importanţă. Gemenilor le place să se laude şi au, adesea, tendinţa de a se victimiza aşteptând ca lumea să îi laude şi să îi iubească constant.

Rac

Avariţia este cel mai pronunţat păcat pentru Raci. Ei nu sunt doar avari, ci şi mari iubitori de vicii şi autocompătimire, fiind lacomi în ceea ce priveşte atenţia pe care o primesc. Printre cele mai grave păcate pe care le poţi face: beţia, furtul şi minciuna.

Leu

Leii sunt trufaşi. La acest păcat capital se adaugă şi avariţia. Mai mult, ai tendinţa de a face orice este posibil pentru a obţine sume cât mai mari de bani.

Fecioara

Cei din zodia Fecioarei iubesc desfrâul. Aceste persoane sunt foarte predispuse la adulter. Cel mai probabil, acest lucru vine din faptul că nativii fac totul din pasiune şi, deseori, nu ştiu unde să se oprească.

Balanţa

Balanţele nu sunt aşa de echilibrate; ele stau sub semnul mâniei şi trufiei. Ele pot ajunge la un grad ridicat de iritare în care vor spune vrute şi nevrute. În paralel, Balanţa simte în mod constant nevoia de a fi în centrul atenţiei.

Scorpion

Scorpionii sunt adesea stăpâniţi de mânie. De asemenea, le place să umble din floare-n floare, păcatul lor capital fiind desfrâul. Dacă îl prinzi într-o pasă rea, sunt şanse ca simpla ta prezenţă să îl enerveze până la culme.

Săgetator

Lene si lăcomie. Tot ceea ce fac aceste persoane, fac fără limite. Pe lângă, le place enorm să lenevească. Vor să aibă toate averile din lume pe care să le agonisească cu cel mai mic efort.

Capricorn

Invidioase şi mânioase, nativii din Capricorn îşi găsesc foarte greu echilibrul. Când un lucru nu mai prezintă interes, se enervează, se supără foarte tare şi devin chiar invidioase când succesul revine altcuiva.

Vărsător

Desfrânarea, trufiea şi mânia sunt principalele păcate pe care le face un Vărsator. Nativii nu vor accepta prea uşor părerile altora şi se vor ţine cu dinţii de orice lucru ar fi zis.

Peşti

Se pare că Peştii au învăţat din greselile şi păcate celorlalte zodii şi nu au decât un păcat capital: lenea. Sunt atât de leneşi încât ar accepta lejer ca altcineva să respire în locul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul şi cele 7 păcate capitale! Cum păcătuieşte zodia ta