Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 2 Iunie: O zodie primeşte o propunere de nerefuzat!

Veste bună pentru Capricorni, care pot primi o propunere legată de o investiţie care să le aducă un profit bun în cel mai scurt timp.

de Redactia Observator

la 02.06.2017 , 11:52

Veste bună pentru Capricorni, care pot primi o propunere legată de o investiţie care să le aducă un profit bun în cel mai scurt timp.

Berbecii îşi vor petrece weekendul departe de casă, vor avea alături persoana iubită, moment numai bun pentru a-şi rezolva problemele din cuplu.

Şi Taurii se vor simţi bine astăzi. Nu au prea multe activităţi în agendă, poate doar o vizită la nişte prieteni buni.

Vezi și

Deşi e final de săptămână, Gemenii nu vor avea parte de linişte. Cei din jur nu le vor împărtăşi părerile, iar acest lucru le va strica toată ziua.

Pe acelaşi subiect

Racii ar putea avea unele divergenţe cu persoana iubită. Nu au motive serioase de supărare, aşa că mai bine ar depăşi momentul şi ar pune la cale o ieşire în oraş.

Relaţia Leilor cu partenerul de viaţă este bună, iar asta îi ajută să-şi menţină echilibrul interior. Ocaziile de a se distra astăzi nu se vor lăsa aşteptate.

Nativii din Fecioară şi-ar putea face şi ei prieteni noi în această zi, bine dispusi şi sociabili se vor face placuţi fără prea mare efort.

Balanţele sunt zâmbitoare şi pozitive chiar dacă nu merg toate ca pe roate astăzi la serviciu. Acasă au parte de momente de linişte şi afecţiune din partea celor dragi.

Scorpionii una zic şi alta fac, ceea ce îi va enerva pe cei din jur, Dar siguri de farmecul personal, vor ieşi basma curată din orice situaţie.

Poate fi o zi a surprizelor, nativ Săgetător, dar nu uita că totul depinde de tine, de reacţiile tale şi de ceea ce vei lansa ca provocare faţă de apropiaţi.

Capricornii ar putea primi o propunere legată de o investiţie si ar trebui să o accepte fără ezitare.

Vărsătorii se apucă astăzi de curăţenie generală. Vor avea spor aşa că vor termina îndeajuns de repede pentru a avea timp să iasă pe undeva cu prietenii.

Iar Peştii ar trebui să lase deoparte activităţile profesionale şi să se mai odihnescă. Au muncit destul în ultima vreme, aşa că e timpul pentru relaxare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 2 Iunie: O zodie primeşte o propunere de nerefuzat!