Antena Meniu Search
x

Şofer la Uber, MĂCELĂRIT de o adolescentă de 16 ani! Fata l-a atacat pe taximetrist şi l-a TĂIAT cu maceta. Tânărul n-a mai avut nicio şansă (VIDEO)

O adolescentă în vârstă de 16 ani a furat un cuţit şi o macetă dintr-un magazin, şi-a chemat un taxi, apoi a comis o crimă abominabilă. 

O adolescentă în vârstă de 16 ani a furat un cuţit şi o macetă dintr-un magazin, şi-a chemat un taxi, apoi a comis o crimă abominabilă. 

S-a întâmplat în Lincolnwood, Chicago, marţi, 30 mai. 

Eliza Wasni este acuzată de crimă de gradul întâi, după ce a hăcuit cu un cuţit şi o macetă un şofer Uber. 

Fata a declanşat atacul de pe bancheta din spate, după două minute din momentul în care şoferul a pornit la drum. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a oprit şi a apucat să se dea jos din maşină. S-a târât până în apropierea unei clădiri unde a început să strige după ajutor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fata s-a suit la volan şi a demarat în trombă. Nu a ajuns foarte departe pentru că a intrat cu maşina într-un stâlp. S-a dat jos şi a luat-o la fugă. 

Grant Nelson, în vârstă de 34 de ani, a murit din cauza rănilor, însă a apucat să le-o descrie poliţiştilor pe atacatoare. 

Adolescenta a fost prinsă şi este acuzată de crimă de gradul întâi.

Până la această oră, nu se cunosc motivele care au făcut-o pe fată să recurgă la acest gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Şofer la Uber, MĂCELĂRIT de o adolescentă de 16 ani! Fata l-a atacat pe taximetrist şi l-a TĂIAT cu maceta. Tânărul n-a mai avut nicio şansă (VIDEO)