Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 7 martie: Zodia care atrage astăzi toate privirile! Aceşti nativi se vor bucura chiar de o primă la muncă

de Redactia Observator

la 07.03.2018 , 08:04

O zodia va atrage astăzi toate privirile! Aceşti nativi se vor bucura chiar de o primă la muncă!

Pestii sunt dinamici, iar viaţa sentimentală capătă aspecte din ce în ce mai pozitive. Vă bucuraţi de compania persoanei iubite, şi vă implicaţi trup şi suflet în tot ce vi se oferă nou.

****

Vezi și

Berbecii simt nevoia să se detaşeze de problemele de serviciu, aşa că vor pregăti o seară alături de cei dragi. O masă, poate un film văzut cu prietenii îi poate ajuta să se deconecteze.

Pe acelaşi subiect

****

Cheia fericirii nativilor Taur constă astăzi în petrecerea timpului cu partenerul de viaţă, aşa că terminaţi cât mai repede activităţile de la job pentru a ajunge rapid acasă.

****

Dragi Gemeni s-ar putea să vă aflaţi în faţa unui nou început în plan sentimental. Experimentaţi emoţii noi, care scot la suprafaţă gesturi pe care nu credeaţi că o să le faceţi până acum.

****

Astăzi Racii trebuie să înveţe să fie mai toleranţi şi să accepte că nu toată lumea este de acord cu părerile lor. Din idei diferite se pot naşte soluţii minunate.

****

Este o zi în care Leii vor avea posibilitatea să îşi mărească veniturile în urma activităţii de la serviciu. Nu este exclus să primească nişte cadouri şi mici atenţii din partea celor dragi.

****

Fecioarele vor atrage astăzi foarte multe priviri în rândul sexului opus. Iar veştile bune nu se opresc aici! Se anunţă o primă sau o promovare în plan profesional.

****

Balanţele sunt într-o formă fizică de zile mari. Vor reuşi până la amiază să facă tot ceea ce şi-au propus. Apoi, se vor concentra pe familie.

****

Dragi Scorpioni aveţi o mulţime de treburi de făcut astăzi, dar asta nu înseamnă că nu puteţi să aveţi zâmbetul pe buze toată ziua. Veţi fi pata de culoare oriunde veţi merge.

****

Ziua începe bine pentru Săgetători, însă trebuie să aveţi grijă la amiază, pentru că se anunţă o mică furtună în familie. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să fiţi cât mai receptivi.

****

Capricornii vor avea nevoie de multă linişte astăzi, dar şi zilele următoare. Au depus un efort supraomenesc în ultima perioadă şi începe să se simtă oboseala.

****

Iar pe Vărsători, optimismul ii va descrie astăzi. Se vor înconjura cu prieteni dragi şi vor face planuri pentru petrecerea concediului din această vară.

****

Acestea au fost previyiunile astrale, ne revedem la rubrica monden

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 7 martie: Zodia care atrage astăzi toate privirile! Aceşti nativi se vor bucura chiar de o primă la muncă