Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 12/08/2017. Zi EXCELENTĂ pentru scorpioni din punct de vedere social! Vezi ce ţi-au pregătit şi ţie astrele!

Nativii zodiei Leu nu fac aproape nimic astazi. Si sa se ridice din pat va fi un efort mare pentru ei. Scorpionii ar putea sa-i convinga, cu pofta lor mare de distractie.

Vezi și

Nativii zodiei Leu nu fac aproape nimic astazi. Si sa se ridice din pat va fi un efort mare pentru ei. Scorpionii ar putea sa-i convinga, cu pofta lor mare de distractie.

Nativii din zodia Berbercului au de luat decizii importante. Indicat ar fi să se încreadă sută la sută în propria intuiţie şi nu vor da greş.

Taurii îşi vor încărca bateriile în aceste zile libere. După agitaţia de la locul de muncă, se vor bucura de liniştea căminului conjugal. 

Pentru Gemeni se întrevede o călătorie, nu în interes de serviciu, ci cu familia. Vor petrece momente minunate alături de cei dragi.

Racii vor fi dezamăgiţi de o persoană dragă. Indicat ar fi să-şi ascundă nemulţumirea şi să trateze totul cu diplomaţie.

Leii sunt cam irascibili astăzi. Au nevoie de odihnă, aşa că cei din jur ar trebui să le acorde înţelegere.

Fecioarele sunt puse pe ceartă astăzi. Nimic nu le convine, aşa că mai bine spuneţi ca ele şi faceţi ca voi!

Balanţele se implică într-o grămadă de lucruri astăzi şi riscă să nu aibă rezultatele aşteptate. Asta pentru că sunt dezorganizaţi. 

Scorpioni vor avea o zi bună din punct de vedere social. Astrele sunt favorabile dezvoltării relaţiilor interumane.

Pentru Săgetători se întrevăd ceva câştiguri financiare, aşa că problemele legate de bani, îşi vor găsi rezolvarea. 

Capricornii vor afla o veste mai neplăcută în prima parte a zilei. În primă instanţă, nu vor reacţiona tocmai bine, dar până la urmă, se vor convinge că a fost în avantujul lor.

În viaţa nativilor Vărsători e multă linişte astăzi. Renunţă la toate îndatoririle de serviciu şi petrec în familie.

Iar Peştii se vor putea lăuda cu realizări care ar stârni invidia oricui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei 12/08/2017. Zi EXCELENTĂ pentru scorpioni din punct de vedere social! Vezi ce ţi-au pregătit şi ţie astrele!